ML Konkarit aikuisten harrasteryhmä
Julkaistu: 29.10.2019 00.00

ML Konkarit aikuisten harrasteryhmä

ML Konkarit on muodostelmaluistelusta kiinnostuneille aikuisille tarkoitettu harrasteryhmä. ML Konkarit-ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti muodostelmaluisteluun vaadittavia taitoja, kuten askeleita ja liukuja. Tavoitteena on tarjota aikuisille mahdollisuus opetella ja kehittää muodostelmaluistelun perustaitoja.


Konkarit

Haluatko oppia luistelemaan aikuisiällä? Onko sinulla taitoluistelun perustaidoissa hiottavaa? Vai haluatko kenties kehittää nuorena opittuja luistelutaitojasi?

Seurassamme harjoittelee kaksi aikuisille suunnattua Konkarit-ryhmää, YL Konkarit ja ML Konkarit. Molemmissa Konkarit-ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti taitoluistelun eri elementtejä. Tavoitteena on tarjota aikuisille mahdollisuus opetella ja kehittää taitoluistelun perustaitoja. ML Konkarit-ryhmässä harjoitelu pohjautuu muodostelmaluisteluun vaadittaviin taitoihin kuten perusluisteluun, askeleisiin ja liukuihin. YL Konkarit-ryhmässä kokeillaan ja harjoitellaan askeleiden ja liukujen lisäksi hyppäämistä ja pyörimistä. Ryhmissä jokainen luistelija saa harjoitella omalla taitotasollaan ammattitaitoisen valmentajan opastuksella.

Konkarit harjoittelevat Hyrylän Talosyke Areenalla kaudella 2020-2021

  • ML Konkarit klo 17.10 – 18.00
  • YL Konkarit klo 17.25 – 18.15

Konkarit -ryhmissä luistellaan 10 kerran lippuvihko -käytännöllä. Kaudella 2020-2021 lippuvihon hinta on 200,00 euroa ja se on henkilökohtainen. Lisäksi kaikkien tulee kerran kauden aikana tulee maksaa 30,00 euron jäsenmaksu.

Ryhmän jokainen luistelija saa harjoitella omalla taitotasollaan ammattitaitoisen valmentajan opastuksella.

Voit halutessasi sopia myös yhdestä maksuttomasta kokeilukerrasta. Lisätiedot ryhmän vastuuvalmentajalta Susannalta: susannatiisala.ttk@gmail.com

Voit ilmoittautua mukaan ML Konkarit -ryhmään tai tilata uuden lippuvihon täältä
Seuran uusimmat