Tule TTK:n iloiseen luistelukouluun!
Julkaistu: 15.01.2021 00.00

Tule TTK:n iloiseen luistelukouluun!

Tikkurilan Taitoluisteluklubin suosittussa luistelukoulu jatkuu nyt taas Tikkurilan harjoitusjäähallissa! Tule mukaan!

Luistelukoulumme on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille monipuolisesta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Harjoittelemme luistelun alkeita iän ja taitotason mukaan jaetuissa pienryhmissä, taitavien ja turvallisten luistelukouluohjaajien johdolla. Me huolehdimme siitä, että lapselle löytyy omaa taitotasoa vastaava ryhmä.

Luistelukoulussamme voi harjoitella 1 tai 2 kertaa viikossa. Harjoitukset pidetään normaalisti Tikkurilan harjoitusjäähallissa, mutta jos jäähallit taas sulkeutuvat, harjoittelemme tiistaisin Hakunilan hiekkakentälle tehdyllä luonnonjäällä ja lauantaisin Hiekkaharjun urheilupuiston luonnonjäällä (ei tekojääkaukaloissa). Alle kouluikäiset (Tenavat) ja kouluikäiset (Koululaiset) harjoittelevat omilla kelloinajoillaan.

Nyt, kun harjoittelu Tikkurilassa jäähallissa on taas mahdollista, tarjoamme luistelukoululaisille myös edullisia jumppatunteja, joissa kehitetään lasten motorisia perustaitoja ja luisteluliikkeistöä. Jumppa tukee erinomaisesti luistelun oppimista, sillä monet liikkeet on helpompi omaksua maalla. Jumppatunnit ovat erikseen alle kouluikäisillä ja kouluikäisille lapsille, jotta jokainen saa omalle tasolleen sopivaa haastetta. Kaikki luistelukouluun ilmoittauneet voivat nyt ilmoittautua mukaan jumppiin sähköpostinkautta osoitteeseen luistelukoulu.ttk@gmail.com

Suunnittelemme harjoittelun niin jäällä kuin jumpassa siten, että turvaetäisyydet toteutuvat.

Vantaan kaupunki on antanut lasten ja nuorten harjoitteluun sisätiloissa 1.2. alkaen erityisohjeita, joita noudatamme myös luistelukoulussa. Huomaattehan, että esimerkiksi vanhemmat eivät saa tulla sisään jäähalliin, paitsi saattamaan aivan pienimpiä luistelukoululaisia. Saattajatkaan eivät saa jäädä seuraamaan luistelukoulutuntia. Tarkentuneet ohjeet päivitetään tänne.


Harjoitusajat kaudella 2020 - 2021

Luistelukoulussamme voi harjoitella tiistaisin ja lauantaisin - jompana kumpana tai molempina päivinä. Harjoittelemalla 2 kertaa viikossa myös opit 2 kertaa nopeammin!

Tiistaisin (Hakunilan luonnonjää, os. Luotikuja 2, jos Tikkurilan harjoitusjäähalli taas sulkeutuu)

  • klo 17.30-18.15 Tenavat
  • klo 18.15-19.00 Koululaiset

Lauantaisin (Hiekkaharjun urheilupuiston luonnonjää, os. Urheilutie 15, jos Tikkurilan jäähalli taas sulkeutuu)

  • klo 10.00-10.45 Tenavat
  • klo 10.45-11.30 Koululaiset
Jumpat

Tiistaisin ulkona

  • klo 18.30-19.00 Tenavat
  • klo 17.30-18.00 Koululaiset

Lauantaisin Urheilutalolla

  • klo 11.00-11.30 Tenavat
  • klo 10.00-10.30 Koululaiset


TERVETULOA HARJOITTELEMAAN KEVÄTKAUDELLA 2021

Kevätkauden 2021 luistelukoulu on käynnissä, mutta mukaan ehtii vielä mainiosti. Kausi päättyy näillä näkymin tiistaina 20.4.2021. Jos harjoituskertoja jää kevään aikana väliin koronaviruksen takia, pyrimme pidentämään kautta tästä eteenpäin.

Uusien luistelukoululaisten ilmoittautumisen voi tehdä TÄÄLLÄ!

Syksyllä mukana olleet luistelukoululaiset voivat ilmoittautua kevätkaudelle TÄÄLLÄ!

Ilmoittautumisen luistelukoululaisten omiin jumppiin voit tehdä sähköpostin kautta osoitteeseen luistelukoulu.ttk@gmail.com

Kevään harjoitusten ohjelmaan ja teemoihin pääset tutustumaan täällä.

Luistelukoulun hinnat kevätkaudella 2021
  • harjoitukset 1 x vk 150 euroa
  • harjoitukset 2 x vk 250 euroa
  • luistelukoulujumppa 1 x vk 25 euroa
  • luistelukoulujumppa 2 x vk 50 euroa

Jumpat käynnistyvät sitten, kun harjoittelu jäähallissa pääsee alkamaan.

Kaikkien uusien luistelijoidemme tulee maksaa lisäksi kauden 2020-2021 jäsenmaksu 30 euroa riippumatta siitä, missä vaiheessa kautta tulee mukaan toimintaamme. Kauden jäsenmaksu on voimassa 30.4.2021 asti.

Luistelukoulun hinta sisältää TTK:n oman luistelukoulupassin sekä tapaturmavakuutuksen.

Lisätietoja luistelukoulustamme antaa luistelukoulukoordinaattori Susanna Tiisala (luistelukoulu.ttk@gmail.com)


Tule kiitämään jäällä meidän kanssamme ja ota kaverikin mukaan! Voit välittää hänelle tämän mainoksen: Luistelukoulu A4 seinälle 2020-2021.pdf


Seuran uusimmat