Anni ja Vilma - Taitureitten uusi ohjaajakaksikko
Julkaistu: 28.02.2021 00.00

Anni ja Vilma - Taitureitten uusi ohjaajakaksikko

Anni Rantamäellä ja Vilma Leppäsellä on monta mukavaa muistoa Tikkurilan jäähalleista. Molemmat ovat TTK:n pitkäaikaisia kasvatteja. Muistoihin on kertynyt monet treenit samassa harjoitusryhmässä, useita kivoja kevätnäytösrooleja ja hassuttelua hallin kopeissa ja käytävillä. Vilma ja Anni lopettivat omat kilpauransa viime keväänä ja muodostavat nyt Taiturit-ryhmän uuden ohjaajatiimin.

Taiturit-ryhmä on nuorten harrasteryhmä. Ryhmä on tarkoitettu yli 7-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka hallitsevat jo taitoluistelun perusteet.

Kevään tavoitteena on harjoitella monipuolisesti hyppyjä, liukuja ja piruetteja. Kaikki harjoitukset tehdään aina jokaisen Taiturin oman taitotason mukaisesti. Oheisharjoituksissa haluamme kehittää jääharjoittelua tukevia taitoja kuten koordinaatiota, tasapainoa ja nopeutta, hauskanpitoa ja leikkejä unohtamatta.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Taiturit-ryhmän toiminnasta, kysäise kun näet meidät hallilla. Meidät tavoitat myös sähköpostitse osoitteesta harrasteluistelu.ttk@gmail.com

Seuran uusimmat