Luistelukoulun Kevätkurssi toukokuussa!
Julkaistu: 14.04.2022 00.00

Luistelukoulun Kevätkurssi toukokuussa!

Järjestämme luistelukoulun Kevätkurssin toukokuussa Tikkurilassa!

Kevätkurssi on tarkoitettu kaikille luistelusta pitäville 3-12 -vuotiaille lapsille. Samaan aikaan harjoittelevat niin alkajat kuin edistyneet omissa pienryhmissään.

Ehkä luistelukipinäsi syttyi talvella, ja ensi syksyyn tuntuu olevan liian pitkä aika? Etsitkö ehkä monipuolista harrastusta loppukevääksi? Kurssi on erinomainen mahdollisuus tutustua taitoluisteluun. Jäähallissa on aina sopiva harjoittelusää ja mukavasti tilaa liikkua.

Tiivis kuukauden mittainen kurssi tutustuttaa luistelun perusteisiin iloisten ja taitavien ohjaajien johdolla. Edistymistä tapahtuu varmasti, kun harjoituksia on kaksi kertaa viikossa jäällä ja kerran viikossa perusliikuntataitoja kehittävissä jumpissa.

Kevätkurssin harjoitusajat ovat:

torstaisin
  • klo 17.15-18.00 jääharjoitus Tikkurilan harjoitushallissa
lauantaisin
  • klo 10.15-10.45 jumppa ulkona
  • klo 11:00-11.45 jääharjoitus Tikkurilan harjoitushallissa

Kevätkurssi sisältää yhteensä 8 jääharjoitusta ja 4 jumppaa

HUOM! Tikkurilan Taitoluisteluklubi ei vakuuta Kevätkurssille osallistuvia. Kurssilaisten on siis itse huolehdittava tapaturmavakuutuksesta.

Kevätkurssin hinta:

Olemme hakeneet Vantaan Kaupungilta avustusta Kevätkurssille. Tavoitteenamme on järjestää osallistujille täysin veloitukseton luistelukurssi.

Mikäli emme saakkaan hakemaamme avustusta, ilmoitamme ennen kurssin alkamista hinnan toukokuun Kevätkurssille. Tässä tapauksessa osallistuminen on mahdollista perua ilman maksua ennen kurssin alkamista.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan Kevätkurssille TÄÄLLÄ! Paikat kurssilla täyttyvät vauhdilla.


Paikka kevätkurssilla vahvistuu, kun ilmoittautuminen on tallennettu ja olette saaneet vahvistusviestin sähköpostiinne. Lähetämme vielä ennen ensimmäistä harjoituskertaa tarkempia ohjeita.

Lisätietoja saatte sähköpostitse osoitteesta luistelukoulu.ttk@gmail.com.

Seuran uusimmat