Symppisten treenit jatkuvat Trio Areenalla
7.2.2021 19:24 Uutiset / Ice Sympathy

Symppisten treenit jatkuvat Trio Areenalla

Marraskuun lopusta tammikuun loppuun saakka Symppikset treenasivat koronarajoitteiden vuoksi lähinnä kotona etäoheisten ja etätanssituntien parissa. Tytöt jaksoivat harjoitella reippaasti kotoa käsin, vaikka toki olikin kurjaa nähdä kavereita vain ruudun välityksellä ja ikävä jäälle oli kova. Viime kevääseen verrattuna nyt oli kuitenkin helpompaa treenata kun saatiin harjoitella valmentajien johdolla. Valkut antoivat ohjeita ja palautetta, sekä tsemppasivat jaksamaan.

Tammikuun alussa käytiin pitämässä yhdet oheiset pulkkamäessä. Se oli niin kivaa! Oli ihanaa nähdä joukkuekavereita ja tehdä jotain yhdessä.

Tammikuun lopulla saatiin vihdoin Vantaan kaupungilta lupa harjoitella ulkojäillä. Ulkojäillä Hiekkaharjussa ja Korsossa ehdittiin luistella pienryhmissä yhden viikon ajan, kunnes sää muuttui leudommaksi ja ulkojäät suljettiin. Vantaan Sanomat kävi Symppisten treeneissä ottamassa kuvia seurojen ulkoharjoittelusta kertovaan juttuunsa. Näet kuvat ja voit lukea jutun täältä.

Vihdoin tällä viikolla Symppikset pääsivät muiden pääkaupunkiseudun lasten tapaan takaisin jäähalliin harjoittelemaan. On ollut ihanaa liukua tutun hallin sileällä jäällä, yhdessä omien joukkuekavereiden kanssa! Toki samalla on huolehdittu turvaväleistä, käytetty maskia siirtymissä ja pidetty huolta siitä että treenaaminen sujuu kaikille turvallisesti. Oheiset pidetään säätilasta riippuen joko ulkona tai etänä. Toivottavasti saataisiin nyt jatkaa harjoittelua hallissa mahdollisimman kauan.


   
Lisää uutisia
Ice Sympathy
«  Huhtikuu   »
Kategoriat