Hakeminen muodostelmajoukkueisiin kaudelle 2021-2022
Julkaistu: 22.02.2021 00.00

Hakeminen muodostelmajoukkueisiin kaudelle 2021-2022

Haluatko luistelijaksi TTK:n joukkueisiin?

Suomen Taitoluisteluliiton pelisääntöjä noudattaen emme järjestä erillisiä testiluisteluita vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Testit joukkueisiin toteutetaan pääasiassa virtuaalisin näytöin. Mikäli olet halukas luistelemaan joukkueissamme, ole rohkeasti yhteydessä joukkueen vastuuvalmentajaan. Valmentaja antaa ohjeet videoiden kuvaamiseen. Lisäksi luistelijaan voidaan olla yhteydessä myös haastattelun muodossa.

Yhteydenoton yhteydessä toivomme luistelijasta seuraavat tiedot:

  • etunimi ja sukunimi
  • syntymäaika
  • lyhyt kuvaus aikaisemmasta luistelutaustasta
  • huoltajan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköposti)
  • luistelijan puhelinnumero ja sähköposti

Videot tulevat vain valmentajien käyttöön ja ne poistetaan valintojen tekemisen jälkeen. Luistelijavalinnat tullaan tekemään 21.3.2021 mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin päätöksistämme.

Joukkuevaihdoissa toimimme Suomen Taitoluisteluliiton ohjeistuksen mukaisesti:

Siirtoikkuna on auki 1.-21.3.2021. Luistelijoilla on aikaa lähettää virtuaalisesti omat suorituksensa joukkueelle / valmentajalle 1.-14.3.2021. Joukkueet eivät saa tehdä luistelijavalintoja ennen 1.3.2021. Luistelijavalinnat tulee tehdä 21.3.2021 mennessä.

  • Siirtoajan ensimmäisen viikon (viikko 9) aikana luistelijan ei tarvitse ilmoittaa ottavansa paikkaa vastaan.
  • Luistelija saa antaa osaamisnäytöt virtuaalisesti useammalle joukkueelle, ennen kuin ilmoittaa valinnasta.

Luistelijan toivotaan avoimesti kertovan tilanteestaan ja toiveistaan mahdollisimman pian niiden joukkueiden valmentajille, joihin luistelija on pyrkinyt, viimeistään viikolla 10 (14.3.2021 mennessä). Ennen tätä ajankohtaa luistelija ei ole velvollinen antamaan vastausta, ottaako tarjotun paikan vastaan.

Seurasiirroissa luistelijan esteettömyys tarkistetaan seurojen yhteisen sopimuksen mukaan (maksamattomia laskuja ei saa olla edelliselle seuralle). Avoimuus ja rehellisyys valmentajien, vanhempien ja seurojen välillä on toivottavaa.

Seuran uusimmat