Galaxien kesän loppuhuipennus: Salon leiri!
Julkaistu: 07.08.2021 00.00

Galaxien kesän loppuhuipennus: Salon leiri!

Galaxien kesätreenit huipentuivat leiriin Salossa 5.-6.8. Suurimmalle osalle joukkueen jäsenistä tämä oli ensimmäinen kerta luisteluleirillä ja jännitys oli todellakin huipussaan. Ensimmäiset bussimatkat joukkueen kanssa, ensimmäinen yöpyminen hotellissa joukkuekavereiden kanssa... Reissu piti sisällään paljon ensimmäisiä kertoja monelle luistelijalle.

Leirillä aloitettiin ohjelman harjoittelu, tutustuttiin paremmin joukkuekavereihin ja harjoiteltiin joukkueena toimimista eri tilanteissa. Jännitävintä oli varmaan kaikkien mielestä yöpyminen hotellissa.

Lisäksi vietettiin joukkueiltaa, jossa sovittiin joukkueen yhteiset pelisäännöt ja valittiin tämän kauden kapteenit. Galaxien kapteenit kaudella 2021-2022 ovat Kiira, Mimosa ja Alma.

Galaxien päävalmentaja vaihtui kesätauon aikana. Galaxien kanssa matkaa jatkaa Elli Lemetyinen (allaolevassa kuvassa keskellä) ja myös Elliin tutustuttiin paremmin leirin aikana. Ellin kanssa Galaxeja leirillä luotsasivat Viivi ja Sussu.

Leirielämä oli tosi kivaa, rankkaa, hauskaa ja jännää! Kaikki Galaxit olivat leirillä tosi reippaita ja taitavia, ja leirin myötä joukkueesta tuli entistä tiiviimpi. Tästä on hyvä lähteä kohti syyskauden treenejä ja jatkaa ohjelman harjoittelua.

Seuran uusimmat