Muutoksia valmennustiimeissä
16.3.2020 15:39 Uutiset / Etusivu

Muutoksia valmennustiimeissä

Tulevalla kaudella TTK:n muodostelma- ja yksinluistelun valmennustiimit uudistuvat ja kasvavat, ja valmennustiimeissä tapahtuu joitakin muutoksia.

Muodostelmaluistelu
TTK haluaa panostaa aiempaa enemmän kaikkien joukkueiden kehittymiseen, yksilötaitoihin ja jokaisen luistelijan aiempaa henkilökohtaisempaan valmennukseen. Tämän mahdollistamiseksi muodostelman ja yksinluistelun valmennustiimejä kasvatetaan ja monipuolistetaan.

Haikein mielin joudumme toteamaan, että muodostelmaluistelun päävalmentaja Katariina Luotonen on päättänyt jättää TTK:n ja siirtyä uusien haasteiden pariin. Kiitämme Kataa lämpimästi hänen tekemästään upeasta työstä ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkossa!

Uuteen kauteen TTK:n muodostelmajoukkueet lähtevät uudistuvalla valmennustiimillä. Tuttuna päätoimisena valmentajana jatkaa Sara Vedenoja ja hänen lisäkseen valmennustiimiin palaa päätoimiseksi valmentajaksi Satu Laitinen. Satu on valmentanut Tikkurilan Taitoluisteluklubin lisäksi Porvoon Taitoluistelijoissa ja Helsingin Luistelijoissa. Satu on suorittanut valmentajatutkinto II:n ja hän on myös tekninen spesialisti. Olemme erittäin iloisia, että saamme kokeneen ja pidetyn Satu-valmentajan takaisin seuraamme. Tämän lisäksi valmennustiimissä jatkaa tuttuja tuntivalmentajia ja muodostelmaluistelun valmennustiimiä pyritään täydentämään vielä yhdellä päätoimisella valmentajalla.

Uuden valmennustiimin aloittaessa myös valmennuksen organisointiin tulee pieniä muutoksia. Valmennus tapahtuu tiimityönä, mutta tämän lisäksi jatkossa jokaisella joukkueella on oma vastuuvalmentaja, joka vastaa luistelijoiden ja joukkueen kokonaiskehityksestä. Valmennustiimi sopii yhdessä valmennuksen painoalueista ja vastuujoukkueista ja tästä tiedotetaan luistelijoita, kun ensi kauden toimintasuunnitelma on saatu rakennettua valmiiksi. Koko valmennustiimi on kuitenkin kaikkien joukkueiden tukena rakentamassa menestyksekästä tulevaa kautta.

Yksinluistelu
Yksinluistelussa jatkaa tuttu loistava valmennustiimi, joka vahvistuu entisestään, kun seurassamme aloittaa uusi päätoiminen yksinluisteluvalmentaja Viktor Zubik. Viktorilla on takanaan menestyksekäs oma ura yksinluistelijana. Hän kuului maajoukkueeseen usean vuoden ajan ja edusti Suomea mm. Junioreiden Grand Prix -kilpailussa ja Finlandia Trophyssa. Viktor on toiminut aiemmin mm. Turun Riennon valmentajana ja luistellut ammattilaisjäillä Disney On Ice -kiertueen kanssa. Viktor tuo valmennustiimiin vahvaa teknistä osaamista aina neloishyppyihin asti ja lisäksi hän hallitsee hyppyjen opettamisen onkivaljaiden avulla. Toivotamme Viktorin lämpimästi tervetulleeksi seuraamme!


Koronatilanne tulee varmuudella aiheuttamaan muutoksia kevät- ja kesäkauden harjoitteluun. Niistä tiedotetaan mahdollisimman pian.

Tulevaa luistelukautta innolla odottaen,
TTK:n hallitus


   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat