Janniina Pärssinen tulee luotsaamaan Inffejä!
28.5.2020 17:04 Uutiset / Etusivu

Janniina Pärssinen tulee luotsaamaan Inffejä!

On iso ilo saada toivottaa TTK:n muodostelmavalmennustiimiin lämpimästi tervetulleeksi Janniina eli Jamppa!

Olemme todella onnekkaita, kun saamme valmentajaksi tämän taitavan ja kansainvälistä työkokemustakin keränneen osaajan. SM-tason joukkueiden valmennuskokemuksen lisäksi pidimme tärkeänä asiana uuden valmentajan valinnassa valmennustiimin yhteistyön toimivuutta. Valmennus tullaan toteuttamaan tiimivalmennuksena siten, että vastuu etenemisen punaisesta langasta on nimetty joukkueittain. Janniina Pärssinen tulee vastaamaan Ice Infinity -joukkueesta, Satu Laitinen on päävastuussa Ice Fantasy ja Ice Melody -joukkueista, ja Essi Bruun vastaa Tulokas-joukkueistamme Ice Galaxy ja Ice Sympathy. Marleen Saviauk jatkaa Ice Comedyn vastuuvalmentajana.

Uskomme vahvasti, että Janniina on juuri oikea henkilö tiimiimme. Pian pääsemmekin jo liukumaan jäälle ja tutustumaan paremmin, mutta tässä jo pieni esittäytyminen Jampalta:

"Moikka kaikille!

Olen Janniina Pärssinen, TTK:n uusin muodostelmaluistelun valmennustiimin jäsen. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja 2 tason muodostelmaluisteluvalmentaja. Oman luistelu-urani olen luistellut sekä EVT:ssä että ETK:ssa, lopettaen varsinaisen urani SM-junioreissa vuonna 2010.

Valmentamisen olen aloittanut vuonna 2011 Nurmijärven Taitoluistelijoissa. Tämän jälkeen olen valmentanut Espoon Taitoluisteluklubissa, Etelä-Vantaan Taitoluistelijoissa sekä Oulun Luistelukerhossa. Kaudet 2017-2019 toimin Oulussa muodostelmaluistelun päävalmentajana, vastuullani SM-juniorit sekä minorit. Viimeisimmän kauden työskentelin EVT:ssä SM-noviisijoukkueen vastuuvalmentajana. Päätoimisesti olen tehnyt valmentajan töitä vuodesta 2016.

On aivan ihanaa päästä palaamaan jäille ja tutustumaan uusiin luistelijoihin! Odotan innolla työskentelyä TTK:ssa yhdessä uusien työkavereiden sekä joukkueiden kanssa. Pian nähdään!

Uutta odottaen,

Jamppa!"

Tämän hienon uutisen myötä toivotamme kaikille oikein hyviä lähitreenejä ensi viikolla.
   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat