Uusi seurakoordinaattorimme esittäytyy
SeuraJulkaistu: 04.02.2021 00.00

Uusi seurakoordinaattorimme esittäytyy

Hei!

Olen Jade Rautiainen ja aloitin tammikuun alussa TTK:n seurakoordinaattorina oppisopimuskoulutuksella. Työni on monipuolista sisältäen niin seuran hallinnollisia tehtäviä kuin jää- ja oheisvalmennusta.

Työn ohessa suoritan liikunnanohjaajan perustutkinnon Varalan urheiluopistossa. Alkuvuodesta suoritin ensimmäisen opintojakson perehtyen ohjaamisen perusteisiin ja taitojen opettamiseen.

Omalla luistelu-urallani olen edennyt SM-seniorisarjaan asti. Olen saanut valmennusta monilta Suomen huippuvalmentajilta edustamissani seuroissa ja kuuluessani nuorten maajoukkueeseen neljä vuotta. Olen pääsyt harjoittelemaan myös kansainvälisten huippuvalmentajien opastuksella useilla ulkomaan leireillä. Nämä kokemukset ovat opettaneet minulle paljon eri valmennustyylejä ja toimivia tapoja opettaa taitoluistelussa tarvittavia taitoja. Näitä oppeja haluan hyödyntää myös omalla alussa olevalla valmennuspolullani. Vuodet TTK:ssa ovat myös opettaneet paljon kokonaisvaltaisesta urheilijan elämästä ja siitä, mitä kaikkea siihen kuuluu. Haluan myös jakaa näitä oppeja tuleville luistelijoille.

Olen tammikuun aikana päässyt näkemään myös kulissien taakse tehdessäni seuran hallinnollisia tehtäviä ja nähnyt mitä kaikkea urheiluseuran arkeen liittyy harjoittelun lisäksi.

Olen innokas oppimaan uutta ja oppisopimuskoulutus mahdollistaa tavoitteellisen luistelu-uran sekä koulutuksen yhteensovittamisen. Pääsen työnkuvani kautta olemaan mukana laaja-alaisesti seuran toiminnassa ja tartuttamaan luistelijoihin oppimisen iloa tämän hienon lajin parissa.

Jatkossa tulen päivystämään toimistomme puhelimessa maanantaisin klo 10-12, puhelinnumerossa 050 377 5521. Silloin minulta voi kysyä kaikkea luisteluun ja seuramme toimintaan liittyvää, kuten:

  • laskutuskysymykset
  • taitoluistelu harrastuksena ja urheilulajina
  • tietoa ryhmistä ja harjoittelusta seurastamme kiinnostuneille
  • vinkkejä urheilijan elämään


Nähdään hallilla!