Neea Tissola tutustuu työelämään
SeuraJulkaistu: 29.10.2021 00.00

Neea Tissola tutustuu työelämään

Olemme saaneet seuraamme taas tänä syksynä kaksi työharjoittelijaa seuramme omista luistelijoista. Tässä alla voit lukea heistä ensimmäisen, Neea Tissolan oman esittäytymisen!

Neea on tällä viikolla tutustunut toimistotehtävien lisäksi ensimmäistä kertaa elämässään siihen, miten lapsia opetetaan luistelemaan. Viikolle osuikin juuri sopivasti koululaisten luistelutapahtuma, jossa Kiekko-Vantaan ja seuramme valmentajat toteuttivat yhteistyössä noin 50 ekaluokkalaiselle monipuolisen luistelukerran Tikkurilan harjoitusjäähallissa. Neea pääsi neuvomaan lapsia yhtenä ohjaajana muiden joukossa!


"Moi! Olen Neea Tissola, 15 vuotta, ja TET-harjoittelijana TTK:ssa viikot 43 ja 44.

Aloitin luistelun TTK:ssa vuonna 2011 luistelukoulussa. Siellä viihdyin noin 4 vuotta, jonka jälkeen muodostelmaluistelu alkoi kiinnostaa minua. Vuonna 2015 pääsin Symppiksiin (tulokkaat-sarjan joukkueeseen), jossa luistelin kolme opettavaista vuotta. Sen jälkeen pääsin seuramme minoreihin Melluihin, jossa vietin kaksi vuotta. Minoreiden jälkeen minua odotti SM-taso. Vuonna 2020 pääsin tämänhetkiseen joukkueeseeni, Fantsuihin. Nyt minulla on meneillään toinen kausi SM-noviiseissa. Olen siis seuramme kasvatti. Luistelu-urallani aion tähdätä ihan huipulle asti, eli SM-senioreihin.

Meidän seurassamme on ollut aina tapana pitää perinteinen kevätnäytös kauden lopussa. Tietenkin viimevuosina se on jouduttu perumaan koronan takia. Itse olen ehtinyt osallistua jo moneen kevätnäytökseen luisteluvuosieni aikana. Jos pitäisi valita paras näytösmuisto, niin se olisi ehdottomasti vuoden 2018 näytös. Näytöksen aihe oli Mulan, jolloin itse luistelin symppiksissä. Meillä oli silloin monta ohjelmanumeroa, ja niitä ohjelmia oli kiva luistella.

Koronan takia viime vuosi meni aikalailla etätreenien merkeissä. Ehdittiin kuitenkin kisata yhdet kisat, joka oli kuitenkin jo hieno saavutus sille kaudelle. Onneksi tilanne näyttää nyt jo paremmalta, sillä ollaan saatu treenata normaalisti, ja ensimmäiset kisatkin ovat jo lähellä.

Kun ei olla päästy luistelemaan isolle yleisölle pitkään aikaan, niin kyllähän se vähän lisää sitä jännitystä. Täytyy kuitenkin muistaa, että kukaan muukaan ei ole päässyt kisaamaan, joten kaikilla on suhteellisen samat lähtökohdat.

Toivotan kaikille mukavaa syksyn jatkoa!"