TTK:n yksinluistelu - tervetuloa joukkoomme!
Julkaistu: 23.08.2019 00.00

TTK:n yksinluistelu - tervetuloa joukkoomme!

TTK:n yksinluistelijat menestyy monella eri tasolla ja kasvattaa huippuluistelijoita. Luistelutaitojen lisäksi tehtävämme on kasvattaa ennen kaikkea hyviä ihmisiä, jotka ottavat huomioon luistelukaverinsa ja arvostavat erilaisuutta. Ottavat opikseen virheistä ja osaavat iloita onnistumisista.

Taitoluistelu opettaa niin fyysisiä kuin henkisiäkin taitoja. Taitoluistelu on monipuolinen ja haastava urheilulaji. TTK:ssa vaalitaan oppimisen iloa. Harrastamisessa on parasta että sen voi jakaa samanhenkisten kanssa. TTK:ssa nuori urheilija saa turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestään. Halu tehdä parhaansa ja menestyä, halu kilpailla ja voittaa itsensä.

Kilpailuun lähteminen vaatii rohkeutta ja uskallusta sekä itsensä haastamista ja epävarmuuden sietokykyä. Sinnikkyys ja kova työ palkitsevat jokaisen luistelijan omien tavoitteittensa mukaisesti.

Taitoluistelun harrastamisen voi aloittaa missä iässä tahansa. Kilpaurheilun huipulla luistelevat ovat kuitenkin poikkeuksetta aloittaneet harrastuksen jo alle kouluikäisinä. Taitoluistelijalta vaaditaan hyviä fyysisiä sekä psyykkisiä valmiuksia, sillä harjoittelu on pienestä pitäen tavoitteellista.

Tikkurilan Taitoluisteluklubi tarjoaa erilaisia yksinluistelun valmennusryhmiä. Mikäli olet kiinnostunut luistelemaan TTK:n yksinluistelun kilparyhmissä, ota rohkeasti yhteyttä yksinluistelun päävalmentaja Paiu:n (paiu.carlson@gmail.com). Sovitaan yhdessä tapaamisesta ja koeluistelusta. TTK:ssa valmennus on huippuluokkaa ja laadukkaasta työstämme tunnustuksena olemme saaneet Olympiakomitean Tähtiseura-arvon. Tule mukaan loistavaan porukkaamme !

Seuran uusimmat