Yksinluistelun valmennustiimin iloja ja juhlia - ansiomerkki, syntymäpäivät ja perheenlisäystä
Julkaistu: 15.08.2020 00.00

Yksinluistelun valmennustiimin iloja ja juhlia - ansiomerkki, syntymäpäivät ja perheenlisäystä

Yksinluistelun päävalmentaja Paiu Carlsonille on myönnetty 25.6.2020 Suomen Taitoluisteluliiton liittokokouksessa pronssinen ansiomerkki yksinluisteluspesialistin tehtävistä.

Koko TTK onnittelee lämpimästi Paiua arvokkaasta ansiomerkistä. Paiun ammattitaito teknisenä spesialistina antaa valtavan hyödyn seuramme luistelijoille juuri teknisen osaamisen sekä ohjelmien sisältöjen ja rakenteiden luomisessa. Kun kaikki tämä edellä mainittu yhdistetään Paiun periksiantamattomaan koreografiseen taitoon sekä intohimoon luoda ohjelmia, ovat luistelijamme erittäin ammattitaitoisessa ja ainutlaatuisessa harjoitteluympäristössä. Valmennuksen sekä teknisen spesialistin työn yhdistäminen on toki valtava haaste ja ponnistus Paiulle, kun oman seuran luistelijoiden kisojen lisäksi hän kiertää muissa kisoissa spesialistina. Vielä kerran onnittelut niin valloittava, innostava ja upea päävalmentajamme Paiu!



Yksinluistelun valmentaja Tero Hämäläinen täytti lauantaina 15.8. pyöreitä vuosia

Syntymäpäivän kunniaksi yksinluistelijat yllättivät Teron onnittelulaululla ja pienellä lahjalla sekä ihanalla kortilla. Tero pääsi myös kunniakierrokselle jääkoneen kyytiin. Onnittelut Terolle koko TTK:n väeltä!


Yksinluistelun valmentaja Viktor Zubik on saanut perheenlisäystä

Viktorille syntyi pieni lapsi torstaina 23. heinäkuuta. TTK:laiset onnittelevat Vikkeä perheenlisäyksestä ja toivottavat tsemppiä vauva-arkeen!

Seuran uusimmat