@showskate_ttk Instagramissa!
26.10.2020 9:18 Uutiset / ShowSkate

ShowSkate vietti halloweenia improvisaatiokilpailun merkeissä - kilpailun voitti tällä kertaa Saara!

Nyt, jos koskaan kannattaa ottaa meidän instatili @showskate_ttk seurantaan, sillä 1.11 alkaa storyssamme "Marraskalenteri"!

Marraskalenteri piristää pimeitä marraskuun päiviä joulukalenterin tapaan. Tulette näkemään luistelijoiden vanhoja kuvia sekä paljon videoita jäältä ja peilisalista.

Vallitsevan koronatllanteen vuoksi esiinnymme tällä hetkellä lähinnä instagramin puolella, kun julkaisemme videoita työstämistämme koreografioista. Feedistämme löytyy nyt esimerkiksi "Speechless"-jääkoreografia, ja vielä loppuvuoden puolella on tulossa monta videota lisää!

Viime aikoina olemme työstäneet tanssikoreografiaa "Me tanssitaan liian vähän", jonka video julkaistaan lähiviikkoina. Seuraavien kuukausien aikana on tiedossa myös koreografian harjoittelua voimistelunauhojen kanssa, luistelijoiden itse keksimiä tansseja sekä tietysti joulukoreografia. Porukkamme on kasvanut syksyn aikana, mikä on mahdollistanut meille entistä monipuolisempia koreografioita - mahtavaa!

Vietimme halloweenia improvisaatiokilpailun merkeissä, jonka tuomarina toimi valmentaja Lumi. Lumi halusi nähdä rohkeaa heittäytymistä ja katsekontaktia. Näihin perusteisiin nojaten kilpailun voitti tällä kertaa Saara!

Jos sinäkin haluaisit mukaan ryhmään, ota yhteyttä lumikiuru.ttk@gmail.com


   
Lisää uutisia
ShowSkate
«  Tammikuu   »
Kategoriat