Kausikooste 2022-23
Julkaistu: 22.03.2023 20.00

Kausikooste 2022-23

Kaudella 2022-23 loimme yhdessä todella monta uutta koreografiaa jäällä ja tanssissa, sekä esiinnyimme muutamassa tapahtumassa; TTK:n seurapäivässä, Jumbon pyöreillä päivillä, TTK:n joulujuhlassa sekä Jääriehassa. Kesäkuun alussa treenasimme ja loimme muistoja kolmen päivän leirillä - sama leiri on tulossa jälleen tänä vuonna. Jäällä on opittu uusia elementtejä, sekä pidetty aiemmin opittuja taitoja yllä. Myös tanssissa sekä hassuihinkin juttuihin heittäytymisessä on kehitytty.

Ryhmässä on tällä hetkellä todella ihana, positiivinen ja inspiroiva tunnelma, ja ryhmähenki on vain kehittynyt kauden aikana. Meitä pääsee seuraamaan parhaiten Instagramissa @showskatettk. Kausi huipentuu vielä kevätnäytökseen Kätyrit jäällä, jossa esitämme roistoja, ja kauden päättäjäisiin. Kiitos tästä kaudesta kaikille mukana olleille!

Uusi kausi alkaa viikolla 14! Otamme uusia luistelijoita avosylin vastaan huhtikuusta alkaen koko kauden ajan. Lisätietoja voit kysyä ryhmän vastuuvalmentajalta Lumi Kiurulta (lumikiuru.ttk@gmail.com).

Seuran uusimmat