Mini ShowSkate
Julkaistu: 02.02.2024 07.19

Mini ShowSkate

Mini ShowSkate on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille esiintymistä rakastaville lapsille, jotka osaavat jo liikkua jäällä ja hallitsevat joitain luistelun perustaitoja. Ryhmään voi siirtyä luistelukoulusta, kehitysryhmistä tai ensimmäisistä kilpailevista ryhmistä ja joukkueista.

Mini ShowSkate harjoittelee kerran viikossa jäällä taitoluistelun elementtejä, musiikin tulkintaa ja tanssillisia koreografioita. Jääharjoituksen lisäksi ryhmällä on tanssi- ja ilmaisupainoitteinen oheisharjoitus. Kauden aikana ryhmä esiintyy seuran tapahtumissa ja näytöksissä, samoin kuin "isosisarusryhmä" ShowSkate! Mini ShowSkatesta on mahdollista jatkaa Taiturit-ryhmään.

Harjoitusajat:

  • keskiviikkoisin 18:10-19:00 tanssi Tikkurilan Areenan peilisalissa
  • sunnuntaisin 9:30-10:20 jää Tikkurilan harjoitusjäähallissa

Maksut:

Ryhmän harjoitusmaksu on 110 €/kk, jonka lisäksi kaikilta luistelijoita laskutetaan seuran jäsenmaksu 30 € kerran kaudessa.


Niillä Mini ShowSkate -ryhmän luistelijoilla, jotka haluavat harjoitella useammin, on mahdollisuus osallistua erillistä maksua vastaan luistelukoulun kouluikäisten Luisteluseikkailu-ryhmän harjoituksiin 1 tai 2 kertaa viikossa (tiistaisin ja/tai lauantaisin). Luistelukoulussa pääset kehittämään perusluistelutaitoja, joista on hyötyä Mini ShowSkate ryhmässä. Luistelukoulun toimintaan, ryhmiin ja maksuihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Lisätietoja Mini ShowSkate -ryhmästä voit kysyä ryhmän vastuuvalmentajalta Lumi Kiurulta (lumikiuru.ttk@gmail.com).

Seuran uusimmat