Mini ShowSkate
Mini ShowSkateJulkaistu: 25.09.2023 13.19

Mini ShowSkate

Mini ShowSkate on tarkoitettu 7-9 -vuotiaille esiintymistä rakastaville lapsille, jotka osaavat jo liikkua jäällä ja hallitsevat joitain luistelun perustaitoja. Ryhmään voi siirtyä luistelukoulusta, kehitysryhmistä tai ensimmäisistä kilpailevista ryhmistä ja joukkueista.

Mini ShowSkate harjoittelee jäällä taitoluistelun elementtejä, musiikin tulkintaa ja tanssillisia koreografioita. Jääharjoituksen lisäksi ryhmällä on tanssi- ja ilmaisupainoitteinen oheisharjoitus. Mini ShowSkate harjoittelee kerran viikossa sunnuntaisin Tikkurilassa. Kauden aikana ryhmä esiintyy seuran tapahtumissa ja näytöksissä, samoin kuin "isosisarusryhmä" ShowSkate! Mini ShowSkatesta on mahdollista jatkaa Taiturit-ryhmään.

Harjoitusajat kaudella 2023-24:

Keskiviikkona

  • 18:10-19:00 tanssi Areenan peilisalissa

Sunnuntaina

  • 9:30-10:20 jää Tikkurilan harjoitusjäähallissa

Ryhmän harjoitusmaksu on 110 €/kk, jonka lisäksi kaikilta luistelijoita laskutetaan seuran jäsenmaksu 30 € kerran kaudessa.

Niillä Mini ShowSkate -ryhmän luistelijoilla, jotka haluavat syventää taitojaan, on mahdollisuus osallistua erillistä maksua vastaan luistelukoulun kouluikäisten Luisteluseikkailu-ryhmän harjoituksiin 1 tai 2 kertaa viikossa (tiistaisin ja/tai lauantaisin). Luistelukoulussa pääset kehittämään perusluistelutaitoja, joista on hyötyä Mini ShowSkate ryhmässä. Luistelukoulun toimintaan, ryhmiin ja maksuihin voit tutustua tarkemmin luistelukoulun omalla sivulla.

Lisätietoja Mini ShowSkate -ryhmästä voit kysyä ryhmän vastuuvalmentajalta Lumi Kiurulta (lumikiuru.ttk@gmail.com).

Ryhmän uusimmat uutiset