Lomake sulkeutuu 30.04.2024 12.00
 Paikkoja 10

Mini ShowSkate on luistelun harrasteryhmä 7-9 -vuotiaille esiintymistä rakastaville lapsille Tikkurilassa! 

Ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa luistelua jäällä ja kerran viikossa tanssia peilisalissa.  Voit tulla mukaan, kun hallitset jo joitain luistelun perustaitoja.

Mini ShowSkate -ryhmässä harjoittelet hauskassa seurassa jäällä taitoluistelun elementtejä, musiikin tulkintaa ja tanssillisia koreografioita. Peilisalissa harjoitellaan tanssia ja tehdään ilmaisuharjoitteita. 

 

Ryhmän harjoitusmaksu on 110 €/kk, jonka lisäksi kaikki seuran luistelijat maksavat jäsenmaksun 30 €.

Jäsenmaksu on voimassa 30.4.2024 asti. 

 

Harjoitusajat kaudella 2023-2024

Sunnuntaina

9:30-10:20 jää Tikkurilan harjoitusjäähallissa

 

Keskiviikkona

18:10-19:00 tanssi Areenan peilisalissa

 

Lisätietoja ryhmästä ja harjoittelusta saat valmentamme Lumilta sähköpostitse lumikiuru.ttk@gmail.com!

Mini ShowSkate -ryhmän luistelijoilla on mahdollisuus osallistua myös luistelukoulun kouluikäisten Luisteluseikkailu-ryhmän harjoituksiin 1 tai 2 kertaa viikossa (tiistaisin ja/tai lauantaisin). Luistelukoulussa pääset kehittämään perusluistelutaitoja, joista on hyötyä Mini ShowSkate ryhmässä. Luistelukoulusta voit lukea lisää täällä

Mukaan treeneihin voit tulla missä vaiheessa kautta tahansa ilmoittautumalla tällä lomakkeella. Harjoituksia järjestetään elokuun alusta toukokuun 2024 loppuun asti. Huomaathan seurata Jopox-pukukopista harjoitusaikatauluja, sillä harjoituksia järjestetään poikkeusaikataululla kesäjääaikana ja loma-aikoina, ja peruskaudella poikkeuksia voi olla Tikkurilan jäähallien tapahtumien takia.  

Tervetuloa mukaan!  

 Lomake sulkeutuu 31.05.2024 23.59
Tervetuloa harjoittelemaan Taitureihin! Olemme luoneet ainutlaatuisen harrasteluistelun mallin, jossa pääset itse vaikuttamaan harjoitusmääriin sekä sisältöihin
 
Tällä lomakkeella pääset ilmoittautumaan ja valitsemaan itsellesi sopivan harjoittelupaketin. Perusharjoittelun lisäksi voit harjoitella muodostelmaluistelua Muokka-Taitureissa! 
 
Mukaan pääset missä vaiheessa kautta tahansa.
 
 
Harjoituspäivät 
 • Taiturit perusharjoitus tiistaina
 • Taiturit perusharjoitus torstaina 
 • Taiturit perusharjoitus lauantaina 
 • Muokka-Taiturit sunnuntaina
 •  
Jokainen harjoituspäivä sisältää jääharjoituksen ja oheisharjoituksen.
 
Harjoitusmaksujen kuukausierät:
 • 2 x perusharjoitus 130 €/kk
 • 3 x perusharjoitus 155 €/kk
 • 1 x perusharjoitus + Muokka-Taiturit 165 €/kk
 • 2 x perusharjoitus + Muokka-Taiturit 195 €/kk
 • 3 x perusharjoitus + Muokka-Taiturit 225 €/kk
 •  
 •  
HUOM! Taitureissa harjoitellaan aina vähintään 2 kertaa viikossa. Näin taidoissa on mahdollista päästä eteenpäin. 
 
Valitsemaasi harjoituspakettiin tulee sitoutua kahden kuukauden ajaksi. Jos haluat tehdä pakettiisi muutoksia, tulee ne ilmoittaa valmentajalle edellisen kuun 15. päivään mennessä. 
 
Kausimaksuerien lisäksi luistelijoiden tulee liittyä seuran jäseniksi. Jäsenmaksu on 30 euroa ja se on voimassa ajalla 1.5.-30.4.
 
Taiturit harjoittelevat elokuun alusta toukokuun loppuun.  Mukaan voit tulla missä vaiheessa harjoituskautta tahansa! 
 
Ennen ilmoittautumista ole ystävällinen ja tutustu harrasteryhmiemme maksusääntöön täällä.
 
Taitureiden toimintaan voit tutustua täällä.
 
Tervetuloa mukaan iloiseen harrastukseen! 
 
TTK:n harrastetiimi
 Lomake sulkeutuu 20.04.2024 23.59
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Aikuisten tekniikka 1 ja 2-ryhmiin kaudellle 2023-2024!
 
Tervetuloa treenaamaan ja syventämään taitoja Tikkurilan Taitoluisteluklubin aikuisten valmennusryhmissä! Harjoitukset pidetään peruskaudella Tikkurilan harjoitushallissa lauantaisin: 
 
* Aikuisten tekniikka 2 klo 11.40-12.30
* Aikuisten tekniikka 1 klo 12.40-13.30
 
Mukaan treeneihin voit tulla missä vaiheessa kautta tahansa ilmoittautumalla tämän lomakkeen kautta! Harjoituksia järjestetään toukokuun 2024 loppuun asti. Huomaathan seurata Jopox-pukukopista harjoitusaikatauluja, sillä harjoituksia järjestetään poikkeusaikataululla kesäjääaikana, loma-aikoina ja peruskaudella Tikkurilan jäähallien tapahtumien takia.   
 
Aikuisten tekniikka 1 on tarkoitettu luistelun perusteet hallitseville, jotka haluavat syventää taitojaan esimerkiksi harjoittelemalla monipuolisia tapoja kääntyä jäällä, peruspirueteilla ja yksöishyppyjä opettelemalla. Aikuisten tekniikka 2 -ryhmässä harjoitellaan mm. hyppy-yhdistelmiä, yhdistelmäpiruetteja, käänteitä ja askelsarjoja.  
 
 
Maksut
 
Aikuisten ryhmässä voit valita kahdesta maksuvaihtoehdosta itsellesi sopivamman vaihtoehdon:  kausimaksun kuukausierissä tai 10 kerran lippuvihkon.
 
Kausimaksu kuukausierissä
* 83 €/kk 
 
Lippuvihko
Lippuvihkon hinta on 205 € ja se on voimassa vuoden (12 kk) ostohetkestä alkaen. Lippuvihkolla saat siis harjoitella 10 kertaa oman tahtisi mukaisesti. 
 
HUOM! Kaudella 2023-2024 lippuvihkolla harjoittelevien on mahdollista käyttää lippuja myös sunnuntaiaamuisin omatoimisella, ohjeistetulla harjoitusajalla Tikkurilan harjoitushallissa klo 7.30-8.20.  
 
Jäsenmaksu
Kaikilta luistelijoilta laskutetaan lisäksi seuran jäsenmaksu 30 € kerran toimintakauden aikana. Kauden 2023-2024 jäsenmaksu on voimassa 30.4.2024 asti. Huomaathan, että harjoituksia järjestetään myös toukokuussa 2024.
 
Mikäli haluat maksaa harjoitusmaksun liikuntaseteleillä (sähköiset Smartum setelit tai Epassi) ole aina yhteydessä osoitteeseen laskut.ttk@gmail.com. 
 
Huomioithan, että sinulla tulee olla STLL:n voimassa oleva harrasteluistelupassi. Löydät ohjeet passin ostoon täältä: Luistelupassin osto - ohje.pdf.
 
Tervetuloa treenaamaan tehokkaasti TTK:ssa!