TTK:ssa käytetään kasvomaskeja
5.8.2020 13:28 Uutiset / Etusivu

TTK:ssa käytetään maskeja

Vantaan kaupunki edellyttää kasvomaskien käyttämistä kaikilta sisäliikuntatilojen, kuten jäähallien käyttäjiltä. Tarkempi 2.11. voimaan tullut kaupungin ohjeistus löytyy täältä.

OMAN SEURAMME OHJEET KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN ESTÄMISEKSI päivitetty 3.11.2020

TTK:n hallitus edellyttää, että kaikki seuramme luistelijat, huoltajat ja muut perheenjäsenet (myös alle 15-vuotiaat) käyttävät kasvomaskia kaikissa jäähallien yleisissä tiloissa 1.10. alkaen. Pukukoppeihin voivat mennä tästä eteenpäin vain luistelijat ja heillä on oltava kasvomaskit. Myös itse harjoituksissa maskia saa halutessaan käyttää, jos se ei olennaisesti haittaa keskittymistä tai itse harjoittelua. Näin turvaamme itsemme ja toisemme.

Muistattehan, että maski tulee vaihtaa tunnin välein ja käytetty kertakäyttömaski laitetaan heti roskakoriin.

Vinkkejä kasvomaskin käyttämiseen jäähallilla olemme koonneet tänne.


MUISTA NOUDATTAA MYÖS SEURAAVIA HARJOITUKSIA KOSKEVIA OHJEISTUKSIA

Saavu harjoituksiin mieluiten kävellen, pyörällä tai autolla.

Kädet tulee pestä huolellisesti saippualla usein, ainakin hallille saavuttaessa, harjoitusten välissä, ennen eväiden syömistä sekä harjoitusten päätteeksi. Vaihtoehtoisesti voi käyttää käsidesiä. Oma käsidesi kannattaa pitää mukana.

Pukukopeissa ei tule viettää enempää aikaa kuin tarpeellista. Turvavälit tulee säilyttää pukukopissa samoin kuin mahdollisuuksien mukaan muissakin tilanteissa.

Tästä lähtien pukukoppeihin saavat mennä vain seuramme luistelijat, ja heillä on pukukoppeihin mennessään oltava kasvomaskit. Jos lapsesi tarvitsee aikuisen apua luistinten sitomisessa tai pukeutumisessa, tulee nämä toimenpiteet tehdä ennen jäähallille saapumista, ulkona penkillä tai jäähallin katsomossa, väljässä tilassa.

Harjoittelu suunnitellaan ja toteutetaan siten, että kosketusta toisiin ei tule. Poikkeuksena tästä kilpailevat muodostelmajoukkueet, jotka saavat harjoitella lajinomaisella tavalla. Otteessa harjoittelu ei kuitenkaan ole pakollista, jos joku ei halua.

Toisten juomapulloja ei saa lainata.

Vältetään yskimistä ja aivastamista pukukopeissa tai muiden läsnäollessa. Jos on pakko yskiä tai aivastaa, tee se aina nenäliinaan tai vaihtoehtoisesti omaan hihaan. Käytetyt nenäliinat laitetaan heti roskiin.

Kasvomaskia saa käyttää myös harjoitustilanteissa. Suosittelemme omien käsineiden pitämistä kädessä.

Alku- ja loppuverkka kannattaa tehdä aina sään salliessa ulkona.

Suosittelemme, että harjoituksia ei jäädä katsomaan lainkaan jäähallien katsomoon. Hallien aulassa ja käytävillä tulee välttää tarpeetonta oleskelua.

Kaikille seuran luistelijoille suositellaan Koronavilkku-sovelluksen lataamista puhelimeen.


Eri jäähalleilla voi olla erilaisia omia sääntöjä ja pyrimme tiedottamaan niistä ajantasaisesti.

Hyrylän jäähallin ohjeet maskin käyttämiseen löytyvät täältä: Hyrylän jäähallin ohjeet kasvomaskin käyttämiseen 28.9.2020.pdf


TOIMINTA OIREIDEN ILMETESSÄ

Harjoituksiin tullaan vain täysin terveenä. Samoin halliin sisälle tulevien saattajien tulee olla oireettomia.

Jos luistelijalla ilmenee koronavirukselle tyypillisiä oireita (kuume, yskä, lihaskivut, päänsärky ja kurkkukipu), olkaa yhteydessä terveydenhuoltoon ja hakeutukaa koronatestiin. Vastuuvalmentajalle ilmoitetaan sairaspoissaolosta välittömästi. Harjoituksiin voi palata, kun koronatestistä on saatu negatiivinen tulos ja luistelija on terve. Jos luistelija ei käy testissä, tulee odottaa, että pienimmätkin oireet katoavat ennen harjoituksiin palaamista.

Mikäli luistelija matkustaa muualle kuin maihin, joiden osalta sisärajavalvonta on poistettu, harjoituksiin voi palata, kun kotiinpaluusta on kulunut kaksi viikkoa, eikä oireita ole ilmennyt.

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi. Seuraamme jatkuvasti tilannetta ja tiedotamme välittömästi, jos koronavirustilanne aiheuttaa muutoksia näihin ohjeisiin.

Yhteistyöterveisin

TTK:n hallitus


   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat