Haluaisitko harrastaa taitoluistelua? Tule mukaan TTK:n toimintaan!
22.8.2020 8:55 Uutiset / Etusivu

Haluaisitko harrastaa taitoluistelua? Tule mukaan TTK:n toimintaan!

Tahtoisitko harrastaa luistelua? Me Tikkurilan Taitoluisteluklubissa tarjoamme useita vaihtoehtoja harrastamiseen eri-ikäisille lähes vauvasta vaariin: tytöille ja pojille, naisille ja miehille.

Taitoluistelu harrastuksena on monipuolinen sekä lajina hauska ja innostava. Kyseessä on varhaisen erikoistumisen taitolaji, jonka parissa opituista taidoista on hyötyä koko elämäksi. Taitoluistelu kasvattaa erityisesti pitkäjänteisyyteen ja tekemisestä nauttimiseen. Luistelun ohella harjoittelemme kaikkia motorisia taitoja, opimme toimimaan ryhmässä sekä toimimaan ohjeiden mukaisesti. Aikuisille taitoluistelu on loistava liikuntamuoto, joka ennen kaikkea kehittää tasapainoa ja koordinaatiokykyä sekä lisää peruskuntoa.

Tarjoamme seuraavia mahdollisuksia

LUISTELUKOULU + LUISTELUKOULUJUMPPA

Luistelukoulussamme voivat harjoitella kaikki 3–12-vuotiaat luistelusta innostuneet tytöt ja pojat. Luistelukoulussamme voi harjoitella kerran tai kaksi kertaa viikossa. Harjoitukset pidetään aina Tikkurilan jäähallissa. Harjoittelu jäällä tapahtuu pienryhmissä seuramme ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Kouluikäisille löytyy omat ryhmät ja alle kouluikäisille omat pienryhmät, jotka vastaavat kunkin luistelijan omaa taitotasoa.

Luistelukoululaisille tarjoamme myös jumppatunteja, jossa kehitetään lasten motorisia taitoja. Jumppatunnit ovat erikseen alle kouluikäisillä ja kouluikäisille lapsille, jotta jokainen saa haastetta omalle tasolleen.

Lisää tietoa luistelukoulusta

TIMANTIT

Timantit on 4-5 -vuotiaille lapsille tarkoitettu kehitysryhmä. Ryhmässä harjoitellaan kolmena päivänä viikossa jäällä ja oheisharjoituksissa. Uusia taitoja opitaan leikkien kautta ammattitaitoisten ja innostavien ohjaajiemme johdolla. Ryhmässä luistelevat lapset ovat käyneet luistelukoulun ja hallitsevat jo taitoluistelun perustaitoja.

Lisää tietoa Timanteista

TÄHDET

Tähdet on 6-vuotiaille lapsille tarkoitettu kehitysryhmä. Ryhmä harjoittelee jäällä ja oheisharjoituksissa kolme kertaa viikossa innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Ryhmässä luistelevat lapsset ovat käyneet luistelukoulun ja hallitsevat jo taitoluistelun perustaitoja.

Lisää tietoa Tähdistä

ICE SYMPATHY

Ice Sympathy on 6-7 -vuotiaiden oma kilpailuihin valmistautuva muodostelmajoukkue. Joukkueeseen voi vielä päästä mainiosti mukaan, vaikka pitkää aikaa ei vielä olisikaan luistellut luistelukoulussa tai kehitysryhmissä. Liukumisesta ja liikkumisesta nauttiminen, rohkea mieli ja kipinä esiintymiseen ovat jo riittävät edellytykset mukaan pääsemiseen. Lisätietoja joukkueesta antaa vastuuvalmentajamme Essi, jonka kanssa voi sopia esimerkiksi testiluistelun essibruun.ttk@gmail.com.

Lisää tietoa Symppiksistä

TAITURIT

Taiturit-harrasteryhmä on tarkoitettu yli 8-vuotiaille nuorille tytöille ja pojille, jotka hallitsevat jo taitoluistelun perusteet. Opetus tapahtuu pienryhmissä, jotka ovat jaettu taitotason ja iän perusteella. Ryhmässä harjoitellaan niin yksinluistelun kuin muodostelmaluistelun elementtejä. Ryhmässä on mahdollisuus harjoitella kerran tai kaksi kertaa viikossa. Ryhmän harjoitukset koostuvat jää- ja oheisharjoituksista. Ryhmässä on nyt syyskuun 2020 alussa muutamia paikkoja, joten kannattaa olla nopea!

Lisää tietoa Taitureista

SHOWSKATE

ShowSkate on kaikille 12 vuotta täyttäneille luistelun perustaidot omaaville, esiintymisestä pitäville nuorille tarkoitettu ryhmä. Ryhmän harjoittelu koostuu jääharjoittelun lisäksi tanssillisista oheisharjoituksista. Ryhmässä pääset esiintymään erilaisissa tapahtumissa niin jäällä kuin maallakin.

Lue lisää ShowSkatesta

KONKARIT

Konkarit-ryhmät ovat seuramme aikuisille tarkoitettuja harrasteryhmiä. Seurassamme toimii kaksi Konkarit-ryhmää, ML Konkarit ja YL Konkarit.

ML Konkarit on muodostelmaluistelusta kiinnostuneille aikuisille tarkoitettu ryhmä. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti muodostelmaluisteluun vaadittavia taitoja, kuten askeleita ja liukuja.

Lue lisää ML Konkareista

YL Konkarit -ryhmä on yksinluistelusta kiinnostuneille aikuisille tarkoitettu harrasteryhmä. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri yksinluistelun elementtejä, hyppyjä ja piruetteja sekä askeleita ja liukuja.

Lue lisää YL Konkareista

AIKUISTEN KUNTOLIIKUNTA

Haluamme seurana lisätä harrastustoimintaa ja aikuisille on mahdollista toteuttaa erilaista kuntoliikuntaa esimerkiksi jumppa- ja kehonhuoltotunteja. Mahdollisuus on myös järjestää aikuisille suunnattuja tanssitunteja. Kysy lisää toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com.

Lisätietoja kaikista ryhmistämme saat Kaisalta osoitteesta toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com.

TERVETULOA TIKKURILAAN!


   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat