Elokuun seuratiedote on ilmestynyt!
SeuraJulkaistu: 16.08.2022 11.07

Elokuun seuratiedote on ilmestynyt!


Elokuussa tapahtuu

TTK:n toiminta on pyörähtänyt käyntiin kesän jälkeen aurinkoisella energialla. Muodostelmajoukkueet ovat rakentaneet uusia kilpailuohjelmia leireillä, valmentajat ja hallitus ovat pitäneet kehityspäiviä ja päivittäneet vuosikelloja ja luistelukoulun markkinointia tehdään mahdollisimman monella rintamalla. Tapahtumia valmistellaan täydellä vauhdilla!

TieToKirje on seuratiedote, joka kokoaa yhteen seuran ajankohtaiset asiat.

Ti 30.8. klo 16.30-19 järjestämme seurapäivän DISKOTEEMALLA Tikkurilan harjoitusjäähallissa ja sen ympäristössä


La-su 10.-11.9. järjestämme Tikkurila Trophy 2022 -kilpailun yksinluistelun SM-sarjoille

 • katsomosta voit nähdä Suomen tulevaisuuden tähtien tämän kauden ensi-esitykset
 • kilpailun tarkemmat tiedot luet täältä
 • Tikkurila Trophy-viikonloppuna ei järjestetä normaaleja jääharjoituksia. Luistelukoulun ja harrasteryhmien harjoitukset toteutetaan Pop-up Trophy -tapahtuman muodossa la 10.9. klo 10-12. Ota koko perhe mukaan ja tule liikkumaan leikkimielisen kilpailun teemalla Tikkurilan urheilupuistossa! Kaikki osallistujat saavat diplomin!

Täällä voit lukea Pop-up Trophysta lisää!Tikkurilan areena remontissa ainakin su 11.9. asti

Tikkurilan areenan kattoremontti aiheuttaa harjoitusaikoihin muutoksia. Harjoittelu elokuussa tulee tapahtumaan poikkeusaikataulun mukaisesti. Harjoitusajat ja paikat tiedotetaan ryhmän omassa Jopox-kalenterissa heti, kun vuorojako on vahvistunut. Pahoittelemme, että tieto poikkeusajoista saattaa tulla lyhyellä varoitusajalla.Jäsenenä seurassa

Toivomme, että kaikista luistelevien lasten perheistä yksi huoltaja liittyy seuramme jäseneksi. Liittyä voit tällä lomakkeella.

Tikkurilan Taitoluisteluklubin jäsenet perheineen voivat saada etuja seuran viralliselta yhteistyökumppanilta Mehiläiseltä, kun rekisteröityminen OmaUrheilu-käyttäjäksi on tehty ennen asiointia Mehiläisessä. Ohjeet rekisteröitymiseen ja tietoa yhteistyökumppaneistamme löydät täältä.

Muistattehan pitää omat yhteystietonne yllä Jopox-jäsenrekisterissämme. Uudet jäsenet saavat aina sähköpostiin kutsun, jonka linkistä tulee käydä hyväksymässä seuramme tietosuojaseloste. Samassa yhteydessä tulee luoda salasana, joka kannattaa ottaa muistiin käyttäjätunnuksen lisäksi. Jatkossa kirjautumaan pääsee kotisivuiltamme mistä kohdasta tahansa sinisen yläpalkin oikeasta reunasta, lukon kuvasta. Voit myös ladata puhelimeesi Jopox-applikaation.

Huomaattehan, että tarkat harjoitusajat eivät pääsääntöisesti enää näy kotisivuilla, vaan ainoastaan Jopox-sovelluksessa tai tietokoneen selaimella Jopoxiin kirjautumalla, ns. "pukukopissa". Seuraattehan kalentereita ja tiedottamista aktiivisesti, varsinkin elo-syyskuun poikkeusaikataulujen kohdalla!

Välillä jäsenrekisteristämme lähetetyt viestit ohjautuvat roskapostikansioon. Muistattehan tarkkailla tilannetta ja muuttaa tarvittaessa sähköpostinen asetuksia siten, että viestit pääsevät perille.Lapsi - nuori - aikuinen - kaikki mukaan luisteluharrastukseen!

Seuramme tarjoaa paljon uusia, innostavia mahdollisuuksia liikkua ja kehittyä luistelijana. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle oman kiinnostuksen mukaisen ryhmän! Autattehan meitä viemään tietoa eteenpäin omissa verkostoissanne?

Luistelukoulu pähkinänkuoressa

 • syyskuun alussa starttaavassa luistelukoulussa on nyt ryhmiä niin lapsille kuin nuorille ja aikuisille
 • Jääkiitäjät on poikien oma energinen luistelukouluryhmä,
 • Taapero - aikuinen tarjoaa ihanan liikuntahetken oman pikkuisen kanssa
 • Tenavissa ja Luistelukouluseikkailussa kaikille löytyy sopiva ryhmä. Huomaa myös Luistelun perusteet aikuisille ja nuorille!
 • Luistelukoulusta saat lisää tietoja täällä
 • ilmoittautuminen luistelukouluun onnistuu täällä!


Kun luistelun perusteet ovat jo hallussa

 • suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan uusia "Show"-harrasteryhmiä, jotka harjoittelevat osaavien valmentajiemme opastuksella, esiintymisiin tähdäten: Mini ShowSkate (7-9 -vuotiaille) ja ShowSynchro (8-12 -vuotiaille) tuovat alakoululaisille iloisen liikuntaharrastuksen ilman tähtäystä kilpailemiseen.
 • Taiturit treenaavat hyvällä sykkeellä kaikkea niin yksinluistelusta ja kuin muodostelmaluistelusta
 • Muokkatekniikka antaa mahdollisuuden taitaville muodostelmaluistelijoille ylläpitää hankittua taitoa; näissä ryhmissä on muutamia vapaita paikkoja
 • harrasteryhmien harjoitukset alkavat elokuussa, mutta mukaan pääset mainiosti missä vaiheessa kautta tahansa.
 • Harrasteryhmistä voit lukea lisää täällä
 • ilmoittautuminen harrasteryhmiin onnistuu täällä!


SYYSTARJOUS! Jotta saisimme uudet Show-ryhmämme hienosti käyntiin, on nyt Mini ShowSkate (7-9 -vuotiaat) ja ShowSynchro (8-12 -vuotiaat) -ryhmiin mahdollista tutustua syystarjouksella: yhden kuukauden harjoitusmaksulla voit harjoitella 31.10. asti ilman sitoutumista! Seuran jäsenmaksu kaudelle 2022-2023 laskutetaan kaikilta uusilta jäseniltä.

Muistathan, että suositeltuasi luistelukouluamme voit halutessasi osallistua 100 euron arvoisten lahjakorttien arvontaan! Huomaathan, että voit osallistua arvontaan useammallakin suosittelulla. Ilmoita harrastuksen aloittaneiden nimet viimeistään 15.9. täällä: https://www.tikkurilantaitoluisteluklubi.fi/lomakkeet/5192/arvonta-luistelukoulun-suosittelemisesta

Erilaisia luistelukoulumainoksia on saatavilla seuran toimistolta. Voit tiedustella niitä esimerkiksi jojojen ja ohjaajien kautta. Kiitos, kun autat mainosten viemisessä päiväkoteihin, kouluihin, kauppojen ilmoitustauluille jne. Kun merkitset viemäsi mainokset tähän listaan, muut näkevät, minne kaikkialle niitä on jo viety, ja kaikkein aikaa säästyy mukavasti.Henkilöstöuutisia

Pitkäaikainen valmentajamme Linda Mäenpää on päättänyt siirtyä uralla eteenpäin ja vaihtaa työpaikkaa. Linda on toiminut vuosien varrella seurassamme todella monipuolisissa tehtävissä muun muassa pienten yksinluistelijoiden valmentamisen, luistelukoulukoordinoinnin ja hallinnon tehtävien parissa. Kiitämme Lindaa yhteisistä vuosista ja toivotamme menestystä uusissa kuvioissa! Lindan viimeinen työpäivä on 6.9.

Lindan työnkuvaan kuuluneet vastuualueet jaetaan lähtökohtaisesti seurassa jo toimivien valmentajien kesken. Kilpurit-ryhmän valmennuksen suunnittelusta vastaa syyskuusta eteenpäin Aleksei Saks, ja tutut valmentajat Liana, Lumi, Nea ja Marttaleena jatkavat työtä ryhmän kanssa normaalisti. Lindan työtehtävät harrastetoiminnan puolella, muun muassa luistelukoulukoordinointi sekä Timantit-kehitysryhmän vastuuvalmentajuus siiryvät ensisijaisesti seurassamme jo toimiville valmentajille. Tiedotamme valinnoista mahdollisimman pian!Valokuvaukset

Studio Lindell ottaa jälleen ammattitaidolla upeat kuvat luistelijoistamme. Kuvausaikataulu on sovittu seuraavasti:

 • To 29.9. yksinluistelu
 • La 22.10. muodostelmaluistelu
 • Ti 25.10. ja la 29.10. luistelukoulu ja harraste


Onnea kaikille koulutien aloittaneille ja kaikille tsemppiä arjen aloittamiseen!

Kaisa Öfversten, toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com