Kesäkuun seuratiedotteessa valmistaudutaan jo harjoitusten alkamiseen kesätauon jälkeen
SeuraJulkaistu: 22.06.2023 16.35

Kesäkuun seuratiedotteessa valmistaudutaan jo harjoitusten alkamiseen kesätauon jälkeen


Kesäiset tervehdykset koko seuralle!

Kevään harjoituspuristus on viimein takanapäin, luistelijamme ovat kirmanneet kesälaitumille tai kesäleireille, ja valmentajamme ovat aloittaneet ansaitusti kesälomansa. Tilinpäätös saatiin juuri hyväksyttynä tilintarkastuksesta ja tulimme valituksi Vantaan kaupungin kilpailutuksessa Harrastusten Vantaa -iltapäivätoiminnan tarjoajaksi, joten myös toimistolla päästään pian hetkeksi hengähtämään.

On hienoa päästä nostamaan esiin kesäkuun onnistumisia: ykkösuutinen on TTK:n oma kasvatin Nella Andelinin valituksi tuleminen Nuorten maajoukkueeseen! Onnitteluja on satanut niin Nellalle kuin valmennustiimille. Nellaan voit tutustua tässä jutussa!

Toinen onnistuminen kesäkuulta liittyy leiritoimintaan. Yksinluistelijoidemme Summer Skate Vantaa -leiriviikko vietiin läpi hienosti; osallistujia oli tänä vuonna yli 50 luistelijaa eri seuroista! Tämän kesän uutena kokeiluna Ice Infinity -joukkue harjoitteli yhden viikon leirityyppisesti Keravalla. Molemmilla näillä toteutustavoilla on positiivisia vaikutuksia seuran talouteen. Koska tarkoituksenamme on kehittää leiritoimintaa edelleen, kannattaa palautteita ehdottomasti lähettää osoitteeseen toimisto.ttk@gmail.com.Kauden 2023-2024 harjoitusaikataulut

Kesätauon jälkeen käynnistyy harjoittelu porrastetusti eri ryhmillä heinäkuun lopussa/elokuun alussa. Viikkoon 31 harjoitellaan poikkeusaikataululla, seuraathan oman ryhmäsi harjoitusaikoja Jopox-kalenterista!

Viikosta 32 alamme noudattaa perusviikon harjoitusaikataulua, josta on nyt julkaistu ensimmäinen versio. Huomaattehan ystävällisesti, että muutoksia voi vielä tulla esimerkiksi oheisharjoitusten aikatauluihin. Lisäksi Ice Comedy -joukkueelle pyritään löytämään mahdollisimman toimiva ratkaisu arki-illan harjoitukseen.

Aikatauluihin pääset tutustumaan täällä.Talouden kuntotalkoot

Kevään aikana seuran taloustilanne on ollut haastava ja hallitus on päättänyt erilaisista toimenpiteistä niin säästöjen tekemiseksi kuin tulojen kasvattamiseksi. Jäsenistöltä on saatu hieno määrä erilaisia ideoita ja lisäksi tiistaina 13.6. järjestetyssä kilpailevien ryhmien luistelijoiden vanhempainillassa ideoitiin lisää. Kiitos kaikille oman panoksensa antaneille! Varainhankinnan ja markkinoinnin ideoista on tarkoitus kokeilla niin montaa, kuin vain mahdollista, mutta mm. isojen tukikonserttien järjestämistä emme tässä vaiheessa pidä mahdollisena, koska yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme ole arvonlisäverovelvollisia. Tapahtumamyynnit ja erilaiset talkooroolit on jaettu ryhmien ja joukkueiden kesken ja jako julkaistaan heti, kun jäsenistöltä alkukesällä saadut toiveet on viety osaksi suunnitelmaa.

Isoimmista kulueristä eli henkilöstökuluista ja jäämaksuista on päätetty tehdä mahdollisimman maltillisia säästöjä, jotta harjoittelun laatu pysyisi niin hyvänä, kuin mahdollista. Yleiskulujen karsiminen kilpailutusten avulla jatkuu, ja esimerkiksi näytösvarasto on päätetty vaihtaa edullisempaan.

Tapahtumat, talkoot ja muut varainhankintatoimenpiteet ovat seuralle tärkeitä, mutta niiden varaan emme voi jättää talouden nostamista tasapainoon. Kausimaksujen korotuksiin ei haluta myöskään turvautua. Olennaisinta on heti syksyn alussa saada harraste- ja kehitysryhmät täyteen, ja saada paljon uusia, eri-ikäisiä luistelukoululaisia kokeilemaan huippumonipuolista lajiamme. Yhteisvoimin pystymme nostamaan kausimaksutulot tasolle, joka kattaa toiminnasta aiheutuvat kulut.

Toivotamme kaikki seuran perheet paikan päälle keskustelemaan vanhempainiltaan tiistaina 26.9. Peltolan koululle klo 18! Jäsenmaksun maksaneet 18 vuotta täyttäneet aikuisjäsenet ja 16 vuotta täyttäneet luistelevat jäsenet ovat tervetulleita jäämään päättämään ja vaikuttamaan seuran sääntömääräiseen syyskokoukseen, joka järjestetään vanhempainillan perään.Luistelukoulun ja harrasteryhmien ryhmät täyttyvät

Luistelukouluun ja harrasteryhmiin pääset ilmoittautumaan jo nyt! Heinäkuun loppuun mennessä luistelukouluun voi ilmoittautua päättyneen kauden hinnalla. Ilmoittautumislinkki on tässä! Ilmoittautuminen "Luistelun perusteet aikuisille ja nuorille" -luistelukouluryhmään on juuri avattu täällä. Haasta itsesi ja tule mukaan!

Luistelukoulussa opit luistelun perusteet. Kun haluat syventää osaamistasi, olet lämpimästi tervetullut kaikille avoimiin harrasteryhmiimme! Harrasteryhmiin kuuluvat alle kouluikäisten kehitysryhmät, monta erilaista hauskaa vaihtoehtoa kouluikäisille sekä tekniikkaryhmät aikuisille. Lue lisää täällä!

Kaikkien apu on tärkeää harrastusmahdollisuuksista kertomisessa. Jos Sinun on mahdollista jakaa somessa seuran päivityksiä, tulostaa ja kiinnittää ilmoitustauluille paperisia mainoksia, ja kutsua naapureita kokeilemaan, olisi käyttämälläsi ajalla varmasti merkitystä! Luistelukoulun markkinointimateriaaleihin on päivitetty mukaan kesätarjouksen materiaalit. Materiaalipankki löytyy täältä!

Suosittelumarkkinointi on tehokasta, mutta on toki tärkeää tuntea seuran harrastusmahdollisuudet, jotta niistä voisi kertoa eteenpäin. Tiistaina 1.8. kannattaakin tulla kaikille avoimeen Teams-infoon kuulemaan seuramme luistelukouluryhmistä ja harrasteryhmistä! Samalla on mahdollista esittää harrastukseen liittyviä kysymyksiä. Infoon ovat tervetulleita mukaan ihan kaikki uudetkin harrastamisesta kiinnostuneet, joten linkkiä saa myös jakaa! Linkki infotilaisuuteen löytyy tästä.Aikataulut kalentereihin

Syksy tuo mukanaan paljon seuratoiminnan vuosikellon mukaisia tapahtumia: pääsemme järjestämään yhdessä tapahtumia, kaikki liitolta hakemamme kilpailut, sekä lisäksi kampanjoita ja tempauksia! Kaikki seuran tapahtumat ja talkoot ovat kaikille avoimia projekteja; ne ovat mainioita tilaisuuksia tutustua toisiin luistelusta kiinnostuneisiin ja oppia lajista lisää. Lämpimästi tervetuloa mukaan tekemään onnistunutta kautta! Laitattehan seuraavat ajankohdat jo itsellenne kalentereihin:

Ti 1.8. Teams-info luistelukoulusta ja harrasteryhmistä

Ti 22.8. koko seuran Seurapäivä!

Pe-su 25.8.-27.8. Tikkurilan jäähalleissa turnaus, seuraa harjoitusaikamuutoksia

La 2.9. luistelukoulun aloituskerta!

La 2.9. TTK mukana perinteisessä Ylästöpäivässä Ylästön koululla

La 16.9. TTK mukana Olympiapäivässä STLL:n ständillä

Ti 26.9. koko seuran vanhempainilta ja sääntömääräinen syyskokous Peltolan koululla
Syksyllä alkava kisakausi tuo mukanaan aivan uutta twistiä, kun SM-juniorijoukkueemme Ice Infinity pääsee mukaan täysin uuteen Synchro Tour -kisakokonaisuuteen. Suomessa kisataan jälleen kansainvälisiä kilpailuja, joten taitoluistelun faneja hemmotellaan. Nyt on aika nauttia mahtavista kesäpäivistä, rentoutua ja viettää aikaa tärkeiden ystävien kanssa. Akut täyteen positiivista aurinkoenergiaa, niin syksyllä saamme taas paljon yhdessä aikaan!

Toimisto hiljenee nyt lomalle ja palaa 17.7. Huomaattehan, että sähköposteja luetaan tänä aikana satunnaisesti.

Hauskaa juhannusta kaikille!

Kaisa Öfversten, toiminnanjohtaja