Kevätkausi 2023-24
T1Julkaistu: 07.04.2024 14.39

Kevätkauden ensimmäinen kilpailu oli tammikuussa Kirkellä ja Sannilla Tallinnan Gliss Open 2024. Kansainvälinen kilpailu ja ISU-arviointi olivat jälleen uusi upea kokemus luistelijoille, ja ohjelmat onnistuivat hyvin. Sanni luisteli kisassa upeasti pronssille!

Tammikuun lopussa Lotta, Kirke, Emilia ja Anna esiintyivät kilpailuohjelmillaan Hiekkaharjun jääriehassa. Kuva: sj.p.h.o.t.o.s

Helmikuun alkuun Tinja, Kirke, Sanni, Anna ja Emilia osallistuivat Kisakalliossa VTL:n Helmikisoihin. Emilia kilpaili ensimmäistä kertaa Taitajat Axel -sarjassa sijoittuen kuudenneksi. Taitajat Ei Axel -sarjassa Anna luisteli voittoon korkein pistein 50,67, ja Sanni luisteli upeasti hopealle myös ennätyspistein!

Talvilomaviikolla oli jopa kahdet kisat. ETK:n Tähtisarjojen kutsukilpailun Taitajat Ei Axel -sarjaan osallistuivat Sanni, Tinja, Anna ja Kirke. Anna ja Sanni luistelivat kaksoisvoittoon toistamiseen, ja Kirke sai erityismaininnan hyvin musiikkiin luistellusta askelsarjasta.

KaTan KultaHelmeen osallistuttiin kaikkien Taitajien kanssa. Taitajat Ei Axel-sarjassa Anna luisteli kultaa, ja Lotta ansaitsi erityismaininnan huolellisista vaakaliu'uista. Taitajat Axel-sarjassa Emilia sijoittui hienosti hopealle!

Maaliskuun lopulla oli vielä yhdet kotikisat Tikkurilassa. Tikkurila Kevät Trophyssa Taitajat Ei Axel-sarjassa epäonnisista ohjelmista huolimatta Anna luisteli voittoon ja Sanni pronssille. Ja vaikka pieniä virheitä ohjelmaan tulikin, Taitajat Axel-sarjassa Emilia luisteli upeasti kultaa!

Kauden 2023-2024 päätteeksi Taitajat esittivät Vantastisessa kevätnäytöksessä Finnairin koneen matkustajia.

Kauden päättäreitä vietetään tällä viikolla Megazonessa!

Uuteen kauteen jatketaan hyvillä fiiliksillä, uudella ryhmänimellä T1. Keväällä keskitytään kehittämään perusluistelua ja tekniikkaa, sekä päivitetään ohjelmat. Kirke tulee jo ottamaan varaslähdön uuteen kisakauteen Tallinnassa toukokuussa!

"Kausi oli kiva, ja kisat meni ihan hyvin."

"Tähän kauteen mahtui onnistumisia ja epäonnistumisia. Olen tyytyväinen kauteen, ja innolla odotan jo uutta."