Lomake sulkeutuu 16.12.2023 23.59

Tervetuloa Tikkurilan Taitoluisteluklubin luistelukouluun! 

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa alle kouluikäisen tai kouluikäisen lapsen luistelukouluumme kevätkaudeksi ja harjoitella loppusyksyn maksutta!
 
Luistelukoulussamme voit harjoitella 1 tai 2 kertaa viikossa - tiistaisin, lauantaisin ja alle kouluikäisillä eli Tenavilla on nyt valittavissa myös sunnuntai!
 
Alle kouluikäisten ja kouluikäisten ryhmät harjoittelevat omilla kellonajoillaan. Harjoitukset järjestetään Tikkurilan urheilupuistossa sijaitsevassa harjoitusjäähallissa. 
 
Harjoitusmaksut: 
 
- harjoittelu kerran viikossa 170 €
- harjoittelu 2 kertaa viikossa nyt 270 €

Luistelukoulumaksu sisältää jokaisella kerralla 45 min kestävän jääharjoituksen. Lisäksi meidän seurassamme kaikilla lapsilla maksuun sisältyy myös 30 min jumppa!
 
Luistelukoulumaksun lisäksi kaikki luistelijat maksavat seuran jäsenmaksun 30 euroa. Jäsenmaksu on voimassa 30.4.2024 asti.  
 
Huomaathan, että voit ilmoittaa tällä lomakkeella vain yhden lapsen luistelukouluumme. Jos tahdot ilmoittaa luistelukouluun myös sisaruksen, täytä hänelle oma lomake. Lisää luistelevan sisaruksen nimi lomakkeella tätä varten olevaan erilliseen kohtaan. Myönnämme edullisemmasta luistelumaksusta sisaralennuksen 10 %. 
 
 
Lisätietoja luistelukoulusta saatte sähköpostitse osoitteesta luistelukoulu.ttk@gmail.com.
 
 
Klikkaa yläpuolelta "Avaa lomake tästä" tai tämän tekstin alapuolelta "Siirry vastaamaan" ja ilmoittaudu mukaan hauskaan harrastukseen!
 
Nähdään Tikkurilan jäähalleilla!