Lomake sulkeutuu 31.07.2023 23.59

Tervetuloa Tikkurilan Taitoluisteluklubin luistelukouluun! 

 
Luistelukoulun syyskausi 2023 alkaa la 2.9. ja päättyy la 16.12.
Kevätkausi 2024 alkaa ti 9.1. ja päättyy 23.4.  
 
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua luistelukouluumme syksyksi tai koko lukukaudeksi. 
 
Luistelukoulussamme voit harjoitella 1 tai 2 kertaa viikossa - tiistaisin, lauantaisin ja alle kouluikäisillä eli Tenavilla on nyt valittavissa myös sunnuntai!
 
Alle kouluikäisten ja kouluikäisten ryhmät harjoittelevat omilla kellonajoillaan. Harjoitukset järjestetään Tikkurilan urheilupuistossa sijaitsevassa harjoitusjäähallissa. 
 
Kun ilmoittaudut nyt, pääset mukaan kauden 2022-2023 hinnoilla! 
Hinnat ovat voimassa 31.7.2024 asti. 
  • harjoittelu kerran viikossa 160 €/syyskausi
  • harjoittelu 2 kertaa viikossa 250 €/syyskausi
  • harjoittelu kerran viikossa 290 €/syyskausi + kevätkausi
  • harjoittelu 2 kertaa viikossa 480 €/syyskausi + kevätkausi
Luistelukoulumaksu sisältää jokaisella kerralla 45 min kestävän jääharjoituksen.  Lisäksi meidän seurassamme kaikilla lapsilla maksuun sisältyy myös 30 min jumppa!
 
Luistelukoulumaksun lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan seuran jäsenmaksu 30 euroa. Jäsenmaksu on voimassa 30.4.2024 asti.  
 
HUOM! Tarjousta ei ole mahdollista saada jälkikäteen, vaan se on voimassa 31.7. asti. Tarkistathan siis, että ilmoittautumisen yhteydessä suoritettu verkkomaksu menee läpi.
 
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa vain yhden lapsen luistelukouluumme. Jos tahdot ilmoittaa luistelukouluun myös sisaruksen, täytä hänen nimensä tälle lomakkeelle ja lähetä saman tien sähköposti osoitteeseen luistelukoulu.ttk@gmail.com maininnalla "luistelukoulun kesätarjous sisarukselle" ja kerro siinä lomaketta vastaavat tiedot.
 
Tee ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen luistelukoulu.ttk@gmail.com myös siinä tapauksessa, jos nyt ilmoitettavalla luistelukoululaisella on seurassamme luisteleva perheenjäsen. 

Jos ilmoittautuminen perutaan, palautamme nyt suoritetun maksun vähennettynä 10 euron toimistokululla.  

 
Lisätietoja luistelukoulusta saatte sähköpostitse osoitteesta luistelukoulu.ttk@gmail.com.
 
 
Klikkaa yläpuolelta "Avaa lomake tästä" tai tämän tekstin alapuolelta "Siirry vastaamaan" ja ilmoittaudu mukaan hauskaan harrastukseen!