Tutustu Tenavat -ryhmien toimintaan
TenavatJulkaistu: 16.06.2023 15.18

Tutustu Tenavat -ryhmien toimintaan


Tenavien ryhmät on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Tenavissa voit harjoitella kerran viikossa tiistaisin tai lauantaisin sekä jäällä että jumpassa. Jääharjoitukset pidetään Tikkurilan harjoitushallissa ja jumpat isomman jäähallin eli areenan käytävätiloissa tai erikoispäivinä Tikkurilan urheilupuiston muissa tiloissa.

Harjoitusajat ovat:

* la klo 10-10.45 jääharjoitus ja klo 11-11.30 jumppa

* ti klo 17.30-18.15 jääharjoitus ja klo 18.30-19 jumppa

Mikäli olet 5-6 -vuotias, voit harjoitella Tenavissa kahdesti viikossa - jolloin myös opit tuplasti nopeammin! Alle 5 vuotiaille, jotka haluavat harjoitella kaksi kertaa viikossa, tarjoamme oman ryhmän Pikku-Timantit. Voit tutustua Pikku-Timantit -ryhmään täällä.

Tenavissa tavoitteena on tutustua jäähän, rohkaistua lähtemään liikkeelle ja löytää jäällä liukumisen riemu! Jäällä harjoitellaan tasoryhmissä, jolloin jokainen luistelijaa pääsee kehittymään taidoissa itselle sopivalla tahdilla. Opettamisen tukena käytämme musiikkia, leikkejä ja lapsille hyvin soveltuvia välineitä.

Tenavista on mahdollista edetä yksinluistelun tai muodostelmaluistelun kehitysryhmiin (Timantit ja Muokka-Tähdet) sekä harrasteluistelun Mini ShowSkate -jatkoryhmään. Toki on mahdollista myös jatkaa kouluikäisten luistelukouluryhmissä, eli Luisteluseikkailussa.

Luistelukoulun syyskausi alkaa lauantaina 2.9. ja tiistaina 5.9. Olet tervetullut mukaan ihan missä vaiheessa kautta tahansa!

Lisätietoja luistelukoulusta saat luistelukoulutiimiltämme sähköpostitse (luistelukoulu.ttk@gmail.com).

Luistelukouluryhmiimme pääset ilmoittautumaan täällä.

Nähdään pian jäällä!


Ryhmän uusimmat uutiset