Tervetuloa TTK:n luistelukouluun syyskuussa!
LuistelukouluJulkaistu: 17.04.2024 10.00

Tervetuloa TTK:n luistelukouluun syyskuussa!

Luistelukoulussa opit luistelun perustaidot, joista on iloa koko elämäksi!

Tenavien ja Koululaisten kevättarjoushinnat ovat voimassa 30.6. asti! Harjoittelu 1x/vk 170 € ja 2x/vk 290 €.

Harjoittelemme luistelua tiistaisin ja lauantaisin iän ja taitotason mukaan jaetuissa pienryhmissä, taitavien ja turvallisten luistelukouluohjaajiemme johdolla.

Luisteluharrastus kehittää koordinaatiota, tasapainoa, lihasvoimaa, kuin myös musiikin rytmiä ja ryhmän mukana harjoittelua. Jäällä liukuminen on riemukas tunne, jota ei muusta liikkumisesta saa. Jääharjoitusten lisäksi tarjoamme lasten luistelukouluryhmäläisille kehittymistä tukevan luistelukoulujumpan veloituksetta! Jumpassa kehitetään lasten motorisia perustaitoja monipuolisesti ja vahvistetaan siten pohjaa luistelutaidoissa etenemiselle.

Harjoittelemme Tikkurilan harjoitusjäähallissa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tikkurilan urheilupuistossa osoitteessa Läntinen Valkoisenlähteentie 54, Vantaa. Luistelukoulujumpat pidetään Tikkurilan Areenan käytävätiloissa tai ulkona.

Luistelukoulun syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun, ja kevätkausi tammikuusta huhtikuuhun.

Tenavat ILMOITTAUTUMINEN

Tenavat 2-6 -vuotiaiden ryhmässä voit harjoitella 1-2 kertaa viikossa tiistaisin ja/tai lauantaisin sekä jäällä että jumpassa. Tenavissa tavoitteena on tutustua jäähän, rohkaistua lähtemään liikkeelle ja löytää jäällä liukumisen riemu! Jäällä harjoitellaan tasoryhmissä, jolloin jokainen pääsee kehittymään taidoissa itselle sopivalla tahdilla. 2-3-vuotiaat lapset saavat ottaa jäälle yhden oman aikuisen mukaan! Harjoittelu kerran viikossa maksaa 180 €/syys- tai kevätkausi ja harjoittelu kaksi kertaa viikossa 300 €/syys- tai kevätkausi.

  • tiistaisin 16:45-17:15 jumppa ja 17:30-18:15 jääharjoitus
  • lauantaisin 9:15-9:45 jumppa ja 10:00-10:45 jääharjoitus


Koululaiset ILMOITTAUTUMINEN
7-12 -vuotiaiden omassa luistelukoulussa voit harjoitella 1-2 kertaa viikossa tiistaina ja/tai lauantaina, jäällä ja jumpassa. Jäällä harjoitellaan tasoryhmissä, jolloin jokainen pääsee kehittymään taidoissa itselle sopivalla tahdilla. Harjoittelu kerran viikossa maksaa 180 €/syys- tai kevätkausi ja harjoittelu kaksi kertaa viikossa 300 €/syys- tai kevätkausi.

  • tiistaisin 18:15-19:00 jääharjoitus ja 19:15-19:45 jumppa
  • lauantaisin 10:45-11:30 jääharjoitus ja 11:45-12:15 jumppa


Luistelun perusteet aikuisille ja nuorille ILMOITTAUTUMINEN

Luistelun perusteet aikuisille ja nuorille -ryhmä on mainio mahdollisuus oppia luistelun perusteita aivan alusta lähtien aikuisille suunnatussa opetuksessa. Ikä ei ole este! Treenit pidetään Tikkurilan harjoitusjäähallissa. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan maksutavan kahdesta vaihtoehdosta: kuukausimaksu 83 €/kk TAI 10 kerran lippuvihko 205 €. Lippuvihko on voimassa vuoden ostopäivästä.

  • sunnuntaisin 8:10-9:00 jääharjoitus


Myönnämme sisaralennuksen 10 % edullisemmasta luistelumaksusta. Luistelukoulumaksun lisäksi kaikki luistelijat maksavat seuran jäsenmaksun 30 euroa. Jäsenmaksu on voimassa 30.4.2025 asti.

HUOM! Harjoittelu lasten luistelukouluryhmissä sisältää vakuutuksen. Aikuisten ja nuorten tulee hankkia vakuutus itse. Ohjeet Harrasteluistelupassin ostoon löydät täältä: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vak...



LISÄTIETOJA

Harjoitusajat, erikoiskerrat ja tapahtumat näkyvät luistelukoululaisille Jopoxin kalenterissa.

Kotisivuillamme tikkurilantaitoluisteluklubi.fi pääset tutustumaan paremmin esimerkiksi seuraamme, taitoluisteluun harrastuksena sekä luistelijan varusteisiin. Löydät kotisivuiltamme myös "luistelijan polun" sekä tiedot eri harjoitusryhmistä, joihin luistelukoulusta on mahdollista edetä.

Mikäli et löydä etsimääsi tietoa tai sinulle herää kysymyksiä luistelukouluun liittyen, voit olla yhteydessä luistelukouluvastaavaamme Jenna Maaninkaan osoitteella luistelukoulu.ttk@gmail.com.

Would you prefer getting to know our Skating School in English? Please find all the information here or send us email: luistelukoulu.ttk@gmail.com!

Nähdään jäähallilla pian! See you soon!