Tervetuloa TTK:n luistelukouluun!
Julkaistu: 18.12.2022 10.00

Tervetuloa TTK:n luistelukouluun!

NYT LOPUT KEVÄÄN 2023 LUISTELUKOULUKERRAT TARJOUSHINTAAN

  • kerran viikossa harjoittelu 100 euroa
  • 2 kertaa viikossa harjoittelu 150 euroa

Lisäksi kaikilta luistelijoilta laskutetaan seuran jäsenmaksu 30 euroa.

Tervetuloa mukaan!

Tässä alla tietoa harrastuksesta:


Kenelle luistelu sopii?

Ihan kaikille monipuolisesta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille!

  • jo 2-vuotias pääsee tutustumaan luisteluun turvallisesti oman aikuisen kanssa Taapero-aikuinen -ryhmässä.
  • uutuutena kaudelle 2022-2023 tarjoamme nuorille ja aikuisille mahdollisuuden oppia luistelun perusteita aivan alusta lähtien "Luistelun perusteet"-ryhmässä.
  • alle kouluikäisten ryhmät (Tenavat, Jääkiitäjät ja Pikku-Timantit) sekä kouluikäisten ja aikuisten ryhmät (Luisteluseikkailu ja Luistelun perusteet) harjoittelevat omiin pienryhmiin jaettuina omilla kellonajoillaan.
  • pääset tutustumaan tarkemmin eri luistelukouluryhmiin sekä niiden harjoitusaikoihin ja -maksuihin tästä tai valikon yläreunasta kohdasta Ryhmät.
  • lasten luistelukouluryhmiin pääset mukaan, kun ilmoittaudut täällä!

Mitä?

Harjoittelemme luistelua tiistaisin ja lauantaisin, iän ja taitotason mukaan jaetuissa pienryhmissä, taitavien ja turvallisten luistelukouluohjaajiemme johdolla. Luisteluharrastus kehittää koordinaatiota, tasapainoa, lihasvoimaa, kuin myös musiikin rytmiä ja ryhmän mukana harjoittelua.

Jääharjoitusten lisäksi tarjoamme lasten luistelukouluryhmäläisille kehittymistä tukevan luistelukoulujumpan veloituksetta! Jumpassa kehitetään lasten motorisia perustaitoja monipuolisesti ja vahvistetaan siten pohjaa luistelutaidoissa etenemiselle.

Luistelukoulun kevään 2023 tapahtumakalenteri ja harjoituskertojen julkaistaan lähiaikoina täällä.

Luistelukouluryhmistä on mahdollista edetä yksinluistelun ja muodostelmaluistelun kehitys- ja harrasteryhmiin.


Jos Sinulla on jo hallussa luistelun perustaidot, tutustu monipuolisiin Harrasteryhmiimme täällä!


Missä ja milloin?

Harjoittelemme Tikkurilan harjoitusjäähallissa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tikkurilan urheilupuistossa osoitteessa Läntinen Valkoisenlähteentie 54, Vantaa.

Luistelukoulun syyskausi kestää syyskuun alusta joulukuun loppuun ja kevätkausi tammikuun alusta huhtikuun loppupuolelle. Toukokuussa suunnitelmana on tarjota lisämaksusta luistelukoululaisille kevätkurssi.


Miten pääsen mukaan?

Kun olet löytänyt sopivan ryhmän, voit ilmoittautua mukaan kevään 2023 lasten luistelukouluryhmiin täällä!

Nuorten ja aikuisten omaan Luistelun perusteet -ryhmään avataan ilmoittautuminen kevätkaudelle lähiaikoina täällä.

Luistelukoulun kevätkausi alkaa lauantaina 7.1. ja tiistaina 10.1.2023. Olet lämpimästi tervetullut kaikille avoimelle, veloituksettomalle kokeilukerralle tiistaina 3.1.!


Mikäli et löydä etsimääsi tietoa tai sinulle herää kysymyksiä luistelukouluun liittyen, voit olla yhteydessä luistelukoulun viestintävastaavaan Jenna Teivaiseen osoitteella luistelukoulu.ttk@gmail.com.

Jos hallitset jo luistelun perustaidot ja tahdot oppia lisää tai nauttia taidostasi, olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan entistä monipuolisempia harrasteryhmiämme! Harrasteryhmien tarjontaan pääset tutustumaan täällä.Would you prefer getting to know our Skating School in English? Please find all the information here or send us email: luistelukoulu.ttk@gmail.com!

Nähdään jäähallilla pian! See you soon!