Tervetuloa TTK:n luistelukouluun!
LuistelukouluJulkaistu: 12.11.2022 11.12

Tervetuloa TTK:n luistelukouluun!


Luistelu on huippukiva harrastus! Tule nyt mukaan tarjoushintaan 8 euroa/kerta!

Kenelle luistelu sopii?

Ihan kaikille monipuolisesta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille!

  • Jo 2-vuotias pääsee tutustumaan luisteluun turvallisesti oman aikuisen kanssa Taapero-aikuinen -ryhmässä.
  • Uutuutena kaudelle 2022-2023 tarjoamme nuorille ja aikuisille mahdollisuuden oppia luistelun perusteita aivan alusta lähtien "Luistelun perusteet"-ryhmässä.
  • Alle kouluikäisten ryhmät (Tenavat, Jääkiitäjät ja Pikku-Timantit) sekä kouluikäisten ja aikuisten ryhmät (Luisteluseikkailu ja Luistelun perusteet) harjoittelevat omiin pienryhmiin jaettuina omilla kellonajoillaan.
  • Pääset tutustumaan tarkemmin eri luistelukouluryhmiin sekä niiden harjoitusaikoihin ja -maksuihin tästä tai valikon yläreunasta kohdasta Ryhmät.


Mitä?

Harjoittelemme luistelua tiistaisin ja lauantaisin, iän ja taitotason mukaan jaetuissa pienryhmissä, taitavien ja turvallisten luistelukouluohjaajiemme johdolla. Luisteluharrastus kehittää koordinaatiota, tasapainoa, lihasvoimaa, kuin myös musiikin rytmiä ja ryhmän mukana harjoittelua.

Jääharjoitusten lisäksi tarjoamme lasten luistelukouluryhmäläisille kehittymistä tukevan luistelukoulujumpan veloituksetta! Jumpassa kehitetään lasten motorisia perustaitoja monipuolisesti ja vahvistetaan siten pohjaa luistelutaidoissa etenemiselle.

Luistelukoulun syksyn tapahtumakalenteri ja harjoituskertojen teemat on nyt julkaistu täällä.

Luistelukouluryhmistä on mahdollista edetä yksinluistelun ja muodostelmaluistelun kehitys- ja harrasteryhmiin.


Jos Sinulla on jo hallussa luistelun perustaidot, tutustu monipuolisiin Harrasteryhmiimme täällä!


Missä ja milloin?

Harjoittelemme Tikkurilan harjoitusjäähallissa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tikkurilan urheilupuistossa osoitteessa Läntinen Valkoisenlähteentie 54, Vantaa.

Luistelukoulun syyskausi kestää syyskuun alusta joulukuun loppuun ja kevätkausi tammikuun alusta huhtikuun loppupuolelle. Toukokuussa pyrimme tarjoamaan lisämaksusta luistelukoulun kevätkurssin.


Miten pääsen mukaan?

Kun olet löytänyt sopivan ryhmän, voit ilmoittautua syyskauden viimeisille kerroille mukaan lasten ryhmiin täällä! In English, please enroll here.

Nuorten ja aikuisten omaan Luistelun perusteet -ryhmään pääset mukaan syyskauden viimeisille kerroille täällä.

Luistelukoulun kevätkausi alkaa tiistaina 3.1.2023. Kevätkauden ilmoittautuminen avautuu lähiaikoina täällä.


Mikäli et löydä etsimääsi tietoa tai sinulle herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä harrastekoordinaattoriimme Saanaan (luistelukoulu.ttk@gmail.com).

Jos hallitset jo luistelun perustaidot ja tahdot oppia lisää tai nauttia taidostasi, olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan entistä monipuolisempia harrasteryhmiämme! Harrasteryhmien tarjontaan pääset tutustumaan täällä.

Would you prefer getting to know our Skating School in English? Please find all the information here or send us email: luistelukoulu.ttk@gmail.com!