SummerSkate -infoa
15.4.2021 19:19 Uutiset / Pääsivusto

SummerSkate -infoa

TTK:n päätoimisten yksinluisteluvalmentajat Paiu ja Tero yhdessä muiden seuramme valmentajien kanssa ovat suunniteleet mahtavan harjoituskokonaisuuden.

Viikolla 23 leireilemme Vantaan jäähalleissa ja viikolla 24 harjoittelemme viime vuoden tapaan Tanhuvaaran urheiluopiston upeissa olosuhteissa.

Kesäleirit mahdollistavat tehokkaan taidoissa etenemisen, kun harjoitteluun on energiaa aivan eri tavalla, kuin talvikaudella.

Seuran omat luistelijat ovat ilmoittautuneet. Leiriviikoilla on joitain vapaita paikkoja seuramme ulkopuolisille luistelijoille! Jos haluat mukaan huippuleirille, voit ilmoittautua mukaan täällä!

Tässä lisää tietoa leirin suunnitelmista

Tikkurila:

SKATE1 -luistelijoilla kaikki leiripäivät pidetään Tikkurilassa. SKATE2 ja SKATE3 -luistelijoilla ti-to pidetään Myyrmäessä, muut päivät Tikkurilassa.

Leiriohjaajana pienimmille luistelijoille Tikkurilan leiriviikolla toimii Vilma Leppänen ja Tanhuvaarassa Kirsi-Marika Rantala.

Lounaalla käydään ennakkoilmoittautumisten mukaisesti Tikkurilan osalta Urheilutalon kahvilassa ja Myyrmäessä Jäähallin kahvilassa.

Tanhuvaara:

Leiri alkaa ma 14.6.2021 lounaalla klo 12, minkä jälkeen SKATE1 -luistelijoilla on jääharjoitus, vanhemmat majoittuvat. Huoneet saadaan klo 15 mennessä. Tervetuloinfo pidetään lounaan aikana.

Leirin tarkka aikataulu on vasta vahvistumassa. Aikataulun mukaisesti tapahtumat jakautuvat koko päivälle. Ohjelmaa on siis myös iltaisin. Yhteistä iltaohjelmaa (lettuilta, olympialaiset) on tämänhetkisen aikataulusuunnitelman mukaisesti keskiviikkona ja torstaina. Oheistoiminnot, mm. melonta (säävaraus), kiipeily ja spa kuuluvat leirimaksuun.

Luistelijoilla on oma pukukoppi käytössä koko leiriviikon, tavaroita ei tarvitse kuljettaa pois hallilta päivän päätteeksi.

Leiriviikkojen tarkat aikataulut julkaistaan mahdollisimman pian.


Alustava leiriohjelma

SKATE 1 Tintit, Minit ja esikilparyhmä

vk 23 7.-12.6. klo 8.30-15.30 Tikkurilassa: 2 jääharjoitusta + 2 oheista, paljon kivaa tekemistä leiriohjaajan kanssa ma-pe, la 1 jää + 1 oheinen

vk 24 14.-18.6. Tanhuvaarassa: 2-3 jääharjoitusta päivässä + 1 oheinen, paljon hauskaa ohjattua tekemistä ma-pe

SKATE 2 Silmut, Debytantit, Noviisit

vk 23 7.-12.6. Tikkurilassa ja Myyrmäessä: 2-3 jääharjoitusta + 1-2 oheista päivässä ma-la

vk 24 14.-19.6 Tanhuvaarassa: 2-3 jääharjoitusta päivässä ma-la, 1 oheinen ja paljon muuta liikettä ti-pe

SKATE 3 SM-noviisit, Juniorit, Seniorit, SM-seniorit, SM-juniorit

vk 23 7.-12.6. Tikkurilassa ja Myyrmäessä: 2-3 jääharjoitusta + 1-2 oheista päivässä ma-la

vk 24 14.-19.6 Tanhuvaarassa: 2-3 jääharjoitusta päivässä ma-la, 1 oheinen ja paljon muuta liikettä ti-pe


Vk 24 Tanhuvaarassa majoitutaan täysihoidolla, joka sisältää

  • aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan
  • Span ja kuntosalin vapaan käytön
  • paljon muita vapaassa käytössä olevia aktiviteetteja

Tanhuvaarassa maljoitus järjestetään joko rivitalohuoneistoihin tai hotellihuoneeseen. Majoitustoiveita pyritään toteuttamaan, mutta lopulliset majoituspaikat vahvistuvat kapasiteetin mukaisesti.


Leirin käytännön järjestelyjä koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Katja Saareen osoitteella summerskate.ttk@gmail.com.

Uutinen päivitetty ma 10.5.2021
   
Lisää uutisia
Yksinluistelu
«  Lokakuu   »
Kategoriat