Mahtavaa Uutta Vuotta!
26.12.2019 14:09 Uutiset / Etusivu

Mahtavaa Uutta Vuotta!

Toivottavasti joulun vapaat sujuvat kaikilla TTK:n jäsenperheillä, tukijoillamme ja ystävillämme iloisissa merkeissä. Seurassamme on takana työntäyteinen syksy, jonka kuluessa loistavat ammattivalmentajamme luotsasivat taidoissa eteenpäin kilpailevia luistelijoitamme hienolla tahdilla, 100 luistelukoululaistamme saivat mukavasti vauhtia luistimilla liukumiseen ja harrasteryhmissä nautittiin liikkumisesta monipuolisen urheilulajimme parissa. Joulukuussa seuramme läpäisi Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-auditoinnin. Nyt on aika levätä ja rentoutua - ja jos siltä tuntuu, niin miksei suunnata jo ajatuksia uuteen vuoteen, kevätkauteen 2020!

Kevään huipputapahtumia seuramme kilpaileville luistelijoille tulevat olemaan yksinluistelun Pohjoismaiden Mestaruuskilpailut Norjassa, minne R6-ryhmässä harjoitteleva Mikla Rasia sai edustuspaikan, sekä muodostelmaluistelun Suomen Mestaruuskilpailut, minne molemmat SM-sarjojen muodostelmajoukkueemme Ice Infinity ja Ice Fantasy lunastivat paikkansa. Näiden pääkisojen ohella luistelijamme kilpailevat keväällä lukuisissa muissa kisoissa ja tiedossa on monta hauskaa seuran yhteistä tapahtumaa. Laitathan jo tässä vaiheessa ylös kalenteriisi Hiekkaharjun ulkokentällä järjestettävän Jääriehan 25.-26.1.2020!

Kevätkaudella täysin uutta Tikkurilan Taitoluisteluklubissa on

Aikuisten Jumppa ja Kehonhuolto

Kevään utuusryhmät aikuisille ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 jumppa ja perjantaisin klo 19-20 kehonhuolto. Molemmat ryhmät pyörivät Trio Areenan peilisalissa ja ne toteutuvat, jos ilmoittautuneita on vähintään 8 molempiin ryhmiin. Tiistain jumppaa pitää innostava Siiri Turunen ja perjantain kehonhuoltoa osavaava Marleen Saviauk. Treenit sopivat ihan jokaiselle, sillä liikkeiden helppousasteen ja vastuksen määrän saa itse valita. Lisää tietoja voit lukea täältä:https://www.tikkurilantaitoluisteluklubi.fi/uutiset/33990/aikuisille-jumppaa-ja-kehonhuoltoa-kevatkaudella-2020

Luistelukoulun kevätkausi starttaa 7.1.2020

Luistelukoulumme toivottaa kaikki lapset kokeilemaan uutta harrastusta, kevätkaudellemme mahtuu vielä hyvin mukaan! Olisi hienoa, jos ehtisit auttaa seuramme näkyvyyden lisäämisessä ja jakaisit sähköisesti tai paperilla luistelukoulumainostamme:

Värillinen seinämainos kevät 2020 final.pdf

Voit myös käydä tykkäämässä seuramme Facebook-profiilia ja vaikka jakaa luistelukoulupostauksen omalle seinällesi osoitteessa https://www.facebook.com/tikkurilantaitoluisteluklub

Isot kiitokset Sinulle luistelukoulun markkinoinnin tukemisesta. Kaikki vapaaehtoinen apu on seuralle korvaamatonta.

Uusi vuosi avaa taas uuden jakson, jolle on mahdollista asettaa sopivalta tuntuvia tavoitteita. Tavoitteellisuus on kilpaurheiluseurassa sisäänrakennettua, sillä sitä ammattivalmennus juurikin on: kehittämistä ja kehittymistä. Seuramme tarjoaa ensi vuonna toivottavasti entistä useammalle ihmiselle mahdollisuuksia liikkua ja osallistua yhteiseen tekemiseen. Elämyksiä, isoja ja pieniä innostuksen kipinöitä, omien rajojen rikkomista, taitojen viemistä uudelle tasolle. Iloa.

Ihania joulun ajan vapaita ja upeita uuden vuoden mahdollisuuksia kaikille toivottaa

Kaisa Öfversten, toiminnanjohtaja
   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat