Tällä sivulla esittelemme kaikki Tikkurilan Taitoluisteluklubin sponsorit ja yhteistyökumppanit!

Logoa klikkaamalla pääset lukemaan yhteistyökumppanistamme lisää.

Tahtoisiko edustamasi yritys olla mukana TTK:n virallisena sponsorina vuonna 2023? Tarjoamme 4 erilaista sponsoripakettia ja olemme avoimia kaikille yhteistyöehdotuksille.

Tule mukaan täällä!
Finib

Vakuutusmeklariyhtiö Finib on vakuutusyhtiöistä riippumaton riskienhallinnan ja vakuuttamisen ammattilainen. Tärkein tehtävämme on huolehtia asiakkaidemme kattavasta vakuutusturvasta sekä korvauspäätösten oikeellisuudesta. Toimimme aina toimeksiantajamme edustajana ja edunvalvojana. Täysin kotimainen yhtiömme on aloittanut toimintansa vuonna 1995 ja meillä työskentelee tällä hetkellä reilu 30 asiantuntijaa. Asiakkaitamme ovat isännöitsijätoimistot, kiinteistösijoittajat sekä yritykset. Toimialueenamme on koko Suomi. Meidät löytää osoitteesta www.finib.fi.


Piruettiin Me olemme Piruetti - Liikuntaan erikoistunut suomalainen vaatebrändi!

Kotimaisuus, asiantunteva palvelu ja korkealaatuiset tuotteet ovat Piruetin tavaramerkki.

Meiltä löydät kaikki luisteluasut sekä tarvikkeet saman katon alta!

Verkkosivuille: https://piruetti.fi/

Seurakauppaan: https://piruetti.fi/seurat/Pelti-Ässät

Jo 20 vuotta parempien kattojen puolesta. Peltikattourakointi, pinnoitukset ja kattohuoltopalvelut kaikille kattopinnoilleKerabit


Kerabit Katto urakoi ja remontoi bitumi-, tiili-, pelti-, viher- ja elementtikatot sekä pihakansirakenteet kantavasta rakenteesta ylöspäin. Toimimme koko Suomessa.
KultaHelmi


Olemme iloinen ja avoin asiantuntevaan palveluun keskittynyt kotimainen kultasepänliike Tikkurilan keskustassa.


skateshop.fi

Taitoluistimien asiantuntijaliike SkateShop tarjoaa seurallemme taitoluistimien teroituksen noutopalveluna. Kuljetuspalvelu toteutetaan yhteistyössä New Sharp -liikkeen kanssa ja itse teroittamisesta vastaavat tutut SkateShopin taitoluistimien ammattilaiset. Luistimien noudosta jäähallilta ja palautuksesta ei veloiteta erikseen.

Tässä palvelun kuvaus lyhyesti:

  • palvelua voi käyttää, kun teroitukseen on lähdössä vähintään 8 paria luistimia samalla kertaa
  • joukkue tai ryhmä valitsee aikuisen vastuuhenkilön, joka koordinoi aikataulutuksia SkateShopin kanssa whatsappilla
  • tarkoituksena on aina löytää sellainen teroituksen aika, että luistimet ovat varmasti alla seuraavassa treenissä. Nopeimmillaan jopa seuraavana arkipäivänä, mielellään kuitenkin yksi arkivapaa välissä
  • luistelijat saavat yhteyshenkilön kautta koodin, jonka avulla luistimet jätetään sovittuna aikana sovittuun kaappiin pehmosuojilla varustettuina. Luistimen sisään laitetaan lappu, jossa nimi ja puhelinnumero, josta teroittaja voi tarvittaessa tiedustella teroitukseen liittyviä yksityiskohtia teroituspäivän aikana. Jos mieleinen urasyvyys on tiedossa, se tulee lisätä lappuun.
  • Tikkurilan. jäähalleissa on 2 kaappia: toinen Areenalla pääovista sisään tullessa oikealla (tapahtumapöytien jne rullakoiden vieressä) ja toinen harjoitusjäähallin tiloissa, aulasta jäähalliin astuttaessa vasemmalla
  • jokainen perhe maksaa teroitushinnan (nyt 22 euroa/pari) suoraan SkateShopiin MobilePaylla
  • luistimet tuodaan samaan kaappiin noudettaviksi sovittuun aikaan mennessä

Lähdettekö kokeilemaan? Valitkaa yhteyshenkilö ja ottakaa yhteyttä teroituspalveluun: Hanne 045 679 0410 tai Juha 0400 736 781

Muista SkateShopin palveluista saat tietoa osoitteesta skateshop.fi
KAIKKI YHDESTÄ PAIKASTA AMMATTITAIDOLLA JA KOKEMUKSELLA

Lucky Skatesta saat kaiken – luistimet, terät, terien kiinnityksen, teroituksen, tarvikkeet ja vaatteet – yhdestä paikasta, vankalla ammattitaidolla.

Työntekijöillämme on laaja ja monipuolinen kokemus lajin parista. Huippu-urheilutaustaisina tiedämme, kuinka tärkeitä laadukkaat varusteet ja henkilökohtainen sekä joustava palvelu urheilijalle ovat.

Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä.

Myymälämme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingissä. Verkkokauppamme on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri osoitteessa www.luckyskate.fi.

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tikkurilan Taitoluisteluklubin jäsenenä saat 10 % alennuksen kaikista Lucky Skaten tuotteista.

Palvelemme:

Verkkokauppa:www.luckyskate.fi

p. 010-423 6680

info@luckyskate.fi

Tervetuloa palveltavaksi!:
Sinä voit seuramme jäsenenä saada Mehiläiseltä etuja, kun olet rekisteröitynyt Mehiläisen OmaUrheilu -käyttäjäksi.

Urheilu Mehiläisen edut saat käyttöösi rekisteröitymällä täällä ja käyttämällä salasanaa mehurheilu.


Lue lisää täällä: NäinOmaUrheilutoimii .pdf


Rekisteröitymällä tuet seuraamme, sillä Mehiläinen sponsoroi seuramme toimintaan sitä enemmän, mitä useammat Mehiläisessä käyvät jäsenemme ovat aktivoineet Oma Mehiläisen OmaUrheilun. Kiitos tuestasi!


Handelsbanken