Lomake sulkeutuu 30.03.2023 19.00
 Paikkoja 100
Ilahduta omaa luistelijaasi Kätyrit jäällä -näytöksessä ja tilaa hänelle ruusu paikan päälle! 

Ruusu on ihana kiitos ahkerasta harjoittelusta ja hienosta esiintymisestä! 


Ruusun hinta on 5 euroa.


Lomakkeella voit tilata yhden ruusun yhdelle luistelijalle. Ruusun voi noutaa Tikkurilan Areenan aulan tapahtumapöydältä lauantaina 1.4. Ruusu tulee noutaa viimeistään toisen esityksen väliajalla. 

Jos ostat ruusun useammalle luistelijalle, teethän ystävällisesti tilaukset erikseen, täyttämällä lomakkeen uudestaan. Ruusuja voi ostaa ennakkoon tällä lomakkeella torstaihin 30.3. klo 19 asti tai siihen asti, kun kukkia riittää. Sitten lomake sulkeutuu. Ruusuja voi olla myynnissä myös paikan päällä lauantain näytöksissä. 


Ole ystävällinen ja tarkista oman pankkitilisi tiedoista, menikö maksusuoritus läpi. Tee uusi tilaus ja maksuyritys, jos maksun veloitus ei näy tililläsi. Huomaathan, että toimitamme vain ne kukat, jotka on maksettu onnistuneesti verkkomaksun kautta.  

Kiitos tilauksestasi ja upeaa näytöselämystä! 

 Lomake sulkeutuu 24.03.2023 16.00
 Paikkoja 100
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa ryhmiä katsomaan Kätyrit jäällä -kevätnäytöstä

pe 31.3. klo 9.30 TAI klo 13
Tikkurilan Areenalle

os. Läntinen Valkoisenlähteentie 52-54

Näytös kello 9.30 on suunnattu päiväkodeille ja koulujen 1.-2. -luokille. 
Klo 13 järjestettävä näytös on suunnattu koululuokille. 
 
Huomaathan, että halutessasi ilmoittaa ryhmiä molempiin näytösaikoihin, tulee ilmoittautumiset tehdä molempiin kellonaikoihin erillisillä lomakkeilla. 


Sisäänpääsyn hinta on 5 €/hlö, ryhmän ohjaajat pääsevät sisään veloituksetta. Laskutus tapahtuu toteutuneen osallistujamäärän mukaisesti jälkikäteen. 

Kokonaisen ryhmän peruuttamisesta 15.3. jälkeen laskutamme 10 euron varausmaksun. 

Muistathan lähettää ryhmänne osallistumistiedot viimeistään pe 24.3.

Lähetämme ohjeita saapumiseen näytösviikolla, joten toivomme teidän antavan meille sellaisen sähköpostiosoitteen, joka tavoittaa teidän ryhmänne varmasti. 

Lisätietoja näytöksestä saatte täältä!!


Lämpimästi tervetuloa mukaan iloisen keltaiseen, vauhdikkaaseen seikkailuun! 
 Lomake sulkeutuu 30.11.2023 23.59
Tämä lomake on tarkoitettu yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat päättäneet olla Tikkurilan Taitoluisteluklubin virallisia sponsoreita vuonna 2023! 
 
Sponsoripaketteihin voitte tutustua ja halutessanne tulostaa tai ladata esittelyn täällä.

Olemme yhteydessä ilmoittamaanne yhteyshenkilöön mahdollisimman pian vastaanotettuamme lomakkeen tiedot. 

Lisätietoja sponsoripaketeista, räätälöintimahdollisuuksista ja muista  yhteistyömuodoista saatte toiminnanjohtaja Kaisa Öfversteniltä, puh 050 522 4064 / toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com. 

Lämmin kiitos jo tässä vaiheessa liikunnalle ja taitoluistelulle antamastanne tuesta!


Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
 
Hei 

Tällä lomakkeella voit lähettää Tikkurilan Taitoluisteluklubin toiminnasta vastaaville viestin mistä tahansa sinua askarruttavasta asiasta.  

Voit halutessasi kirjoittaa mukaan nimesi ja harjoitusryhmäsi, jolloin tiedämme, keneen voimme ottaa yhteyttä. Voit myös jättää viestin nimettömästi.

Ystävällisin terveisin

Tikkurilan Taitoluisteluklubin hallitus  
 Lomake sulkeutuu 25.03.2025 21.00

TTK tarjoaa sopivien tilaisuuksien tullen vapaaluisteluvuoroja, joille voi osallistua ilmoittautumalla ennakkoon tällä lomakkeella ja maksamalla vapaaluistelumaksun.

Tällä lomakkeella ilmoittaudut vapaaluisteluvuorolle SU 19.2. Tikkurilan areenalla!

Vuoron hinta on 7,50 euroa ja sillä saa halutessaan luistella koko vuoron ajan.


Täytä jokaisesta osallistujasta oma lomake ja maksa heti verkkomaksulla. Yhteystietoja kysytään luisteluaikaan liittyvien mahdollisten muutosten tiedottamiseksi.  

Jos ilmoitat luistelemaan useamman henkilön, teethän heille erikseen omat ilmoittautumiset. 

Ole ystävällinen ja tarkista oman pankkitilisi tiedoista, menikö maksusuoritus läpi. Tee uusi ilmoittautuminen ja maksuyritys, jos maksun veloitus ei näy tililläsi. Luistelemaan tuleminen on mahdollista vain, jos maksu on veloitettu tililtä.

HUOMAATHAN KÄYTTÖEHDOT
  • vuoroilla ei ole valvontaa eikä osallistujilla ylärajaa
  • alaikäiset luistelijat luistelevat huoltajan vastuulla
  • luistelijoiden tulee huolehtia omasta vakuutusturvastaan, TTK ei vakuuta luistelijoita
  • vain huoltaja voi ilmoittaa alaikäisen luistelijan
  • vapaaluisteluvuorot on tarkoitettu kaikille, joten jäätä tulee käyttää ystävällisesti käyttäytyen ja kaikkien turvallisuus huomioiden
  • ilman erillistä sopimusta jäälle ei voi järjestää valmennusta tai koreografia
  • luistelijamäärää voidaan joutua rajoittamaan. Olemme erikseen yhteydessä, jos näin joudutaan tekemään. 
  • TTK ei palauta maksuja, vaikka vuoro jäisi käyttämättä
Vapaista luisteluvuoroista ilmoitetaan ennakkoon seuran tiedotteissa, somessa ja / tai kotisivuilla, joten seuraathan näitä kanaviamme aktiivisesti. 

Iloisia luisteluhetkiä toivottaen

Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 
 

 Lomake sulkeutuu 30.04.2023 12.00
Tällä lomakkeella voit tukea Tikkurilan Taitoluisteluklubia ja liittyä seuran kannatusjäseneksi kaudelle 2022-2023. 

Voit olla kannattajana yksityishenkilö tai yritys. Kannatusjäsenenä olet arvokkaalla panoksella mukana tukemassa lasten ja nuorten laadukasta liikuntaharrastusta ja vantaalaista taitoluistelua. 

Maksupalvelu on toiminut pääsääntöisesti hyvin, mutta pyydämme ystävällisesti tarkistamaan, onko maksusi mennyt läpi. Yritättehän uudestaan, jos maksu ei ole siirtynyt tililtä. 
 Lomake sulkeutuu 30.04.2023 23.59
Tervetuloa Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry:n jäseneksi kaudelle 1.5.2022-30.4.2023.  

Jäsenmaksu maksetaan toimintakausittain ja se on 30 euroa.  

Seuran aikuiset jäsenet liittyvät seuraan vuosittain omasta aloitteestaan ja saavat siten äänioikeuden seuran sääntömääräisissä kokouksissa. TTK:n hallitus toivoo, että vähintään toinen luistelijan huoltajista liittyy seuran jäseneksi. 

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen tiedot ja maksamalla jäsenmaksun verkkomaksuna.  

Tarkistathan ystävällisesti, että tiliäsi on veloitettu. Jos veloitusta ei näy, ole ystävällinen ja täytä lomake sekä suorita maksu uudestaan. 

HUOM! Kaikkien seurassa harjoittelevien tulee olla seuran jäseniä. Harjoittelevien jäsenmaksut laskutetaan tilikauden ensimmäisen kausimaksulaskun yhteydessä. Heidän jäsenmaksuaan siis ei makseta tällä lomakkeella, vaan jäsenmaksu laskutetaan erikseen.  

 


 Lomake sulkeutuu 24.03.2024 12.00
Urheiluseuratoiminnassa tarvitaan kauden aikana paljon apukäsiä erilaisissa rooleissa. Oletko täyttänyt 16 vuotta ja kiinnostunut auttamaan? Olit sitten luistelija, vanhempi, mummi tai kummi - olet lämpimästi tervetullut mukaan TTK:n tukijoukkoihin! 

Parasta vapaaehtoisena toimimisessa on se, että voi antaa omaa osaamistaan ja aikaansa niin urheilun kuin lasten ja nuorten elämysten eteen. Bonuksena voi tutustua toisiin seuran ihmisiin ja pääsee sukeltamaan syvemmälle taitoluistelun monipuolisuuteen. Halutessaan voi haastaa itseään ja hypätä oppimaan jotain ihan uutta!   

Tämä lomake ei sido mihinkään, vaan otamme yhteyttä kauden kuluessa projektien tullessa ajankohtaisiksi. Kaisa Ö. antaa lisää tietoja tehtävistä sähköpostitse toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com. Jos Sinulla jokin idea, jonka viemisestä käytäntöön olisit itse kiinnostunut vastaamaan, ole myös yhteydessä Kaisaan!