Anu Oksanen liittyy Tikkurilan Taitoluisteluklubin valmennustiimiin
SeuraJulkaistu: 25.03.2024 07.36

Anu Oksanen liittyy Tikkurilan Taitoluisteluklubin valmennustiimiin

Tikkurilan Taitoluisteluklubi on iloinen voidessaan ilmoittaa, että Suomen menestyneimpiin muodostelmaluisteluvalmentajiin kuuluva Anu Oksanen aloittaa TTK:n muodostelmaluistelun valmennustiimissä toukokuussa.

Oksasella on mittava kokemus muodostelmaluistelujoukkueen valmennustehtävistä, mikä tekee hänestä erinomaisen lisän vuonna 1986 perustetun Tikkurilan Taitoluisteluklubin valmennustiimiin. Oksanen on yksi suomalaisen muodostelmaluistelun uranuurtajista ja hänet on palkittu työstään muun muassa Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun kultaisella ansioristillä ja kultaisella Helsinki-mitalilla, joka on korkein kaupungin antama tunnustus.

Anu Oksasen liittyessä seuraan, aloittaa TTK samalla työn SM-seniorijoukkueen rakentamiseksi Vantaalle. Osana tätä prosessia TTK jatkaa yhteistyötä vantaalaisten jääurheiluseurojen kanssa ja aloittaa yhteistyön mm. Jyväskylän Taitoluisteluseuran kanssa. Tämä askel kohti tiivistä yhteistyötä seurarajojen yli on merkittävä ja innostava mahdollisuus kaikille mukana oleville urheilijoille, valmentajille ja seurojen jäsenille. Seurayhteistyön laajentaminen on osa Tikkurilan Taitoluisteluklubin ja Jyväskylän Taitoluisteluseuran sitoutumista urheilun kehittämiseen ja yhteisön vahvistamiseen.

Toivotamme Anu Oksasen lämpimästi tervetulleeksi Tikkurilan Taitoluisteluklubin perheeseen ja odotamme innolla yhteistyötä hänen kanssaan.

Lisätietoja:

Tikkurilan Taitoluisteluklubi