Liana Ocheretna yksinluisteluvalmentajaksi seuraamme
SeuraJulkaistu: 01.08.2021 00.00

Liana Ocheretna yksinluisteluvalmentajaksi seuraamme

Liana Ocheretna on uusi yksinluistelutiimimme päätoiminen valmentaja. Hän on tehnyt pitkän uran Kuopion Luistinseurassa ja siirtyy nyt seuraamme Paiun työpariksi!

Liana on kokenut ja taitava tekniikkavalmentaja, jonka valmennuksessa moni luistelija on edennyt kansainväliselle tasolle ja nuorten maajoukkueeseen. Hän nauttii työskentelystä kaikenikäisten luistelijoiden parissa ja pitää tärkeänä luistelijan henkilökohtaista tukemista kohti tämän tavoitteita. Taitoluisteluvalmentajan työtä pienten luistelijoiden parissa Liana on tottunut tekemään suomeksi, ja isompien kanssa valmennuksen työkielenä tulee ainakin jonkin aikaa olemaan englanti.

Koemme, että Liana tuo seuraamme juuri sellaista vankkaa taitoluisteluosaamista ja positiivista energiaa, kuin olimme uudelta valmentajalta toivoneet. On hienoa, että hän pääsee aloittamaan erittäin ripeällä aikataululla ja luistelijat pääsevätkin tapaamaan hänet jo tiistaina 3.8. harjoituksissa! Tämän ensimmäisen viikon ajan Liana tutustuu seuraamme ja laadimme sitten yhdessä hänen kanssaan nyt alkavan kauden tarkemmat suunnitelmat.

Toivotamme Lianan lämpimästi tervetulleeksi seuraamme!