Syyskuussa se alkaa - tule mukaan!!!
SeuraJulkaistu: 05.08.2021 00.00

Syyskuussa se alkaa - tule mukaan!!!

Hauska luistelukoulumme aloituskerrat ovat lauantaina 4.9. ja tiistaina 7.9. Tervetuloa oppimaan luistelua Tikkurilan harjoitusjäähalliissa!

Luistelukouluryhmiemme harjoituspäivät ovat vanhat tutut tiistai ja lauantai, mutta SISÄLTÖÖN ON TUOTU PALJON UUTTA entistä monipuolisempaa ja hauskempaa.

Luistelukoulumme uudistuu kaudella 2021-2022

* olemme perustaneet ihan oman ryhmän alle kouluikäisille pojille: Jääkiitäjät harjoittelevat tiistaisin klo 17.30 ja oppivat luistelua vauhdikkaalla poikaenergialla!

* aivan pienimmille 3-4 -vuotiaille luistelun aloittajille tarjoamme lyhyemmän, 30 minuuttia kestävän Luisteluleikki -nimisen ryhmän harjoituksen lauantaisin klo 10 - edullisempaan hintaan, toki.

* viime kaudella torstaisin toiminut Muodostelmakerho jatkaa harjoittelua torstaisin klo 15.20. Ryhmä oli todella suosittu, joten tälle syksylle olemme perustaneet uuden ryhmän myös lauantaille Tuusulan jäähalliin klo 10.40! Jos olet 1.- 2. -luokkalainen ja osaat liukua luistimilla, olet erittäin lämpimästi tervetullut tutustumaan tämän hauskan kerhoryhmän toimintaan.

* luistelukouluryhmien nimikkeistö on myös uudistunut seuraavasti:

  • alle kouluikäiset harjoittelevat kerran viikossa Tenavissa ja kaksi kertaa viikossa Tuplatenavissa tai Pikkutimanteissa
  • kouluikäiset harjoittelevat kerran viikossa Luisteluseikkailussa ja kaksi kertaa viikossa Tuplaseikkailussa tai Taitureissa

* HUIPPUETUNA kaikkien luistelukouluryhmiemme luistelijat saavat osallistua jääharjoituskerran yhteydessä järjestettävään jumppaan veloituksetta!

* harjoittelun sisältöä on kehitetty seuran valmennuslinjaa pohjustavaksi. Lisäksi tällä kaudella luistelukoulussamme suoritetaan Suomen Taitoluisteluliiton TÄHTIDIPLOMEITA!

KIINNOSTUITKO? Lue täällä ryhmistä lisää ja ilmoittaudu mukaan vaikka heti!


PS Koska kaverin kanssa on aina kivempaa kulkea harrastuksiin, niin ystävälle, naapurille tai päiväkotikaverille voit vinkata luistelukoulumme alkamisesta jakamalla luistelukouluaiheisen Facebook-päivityksemme tai vaikka tulostamalla tai lähettämällä sähköpostin liitetiedostona luistelukoulumme A4-mainoksen: Luistelukoulu A4 syksy 2021.pdf

Voit myös auttaa meitä näkymään, kun tykkäät ja seuraat seuramme Facebook-profiilia. Iso kiitos klikkauksista ja avustasi! Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän hauskoja harrastusryhmiä ja harjoituksia pystymme tarjoamaan!