Seuran esittely

TTK liikuttaa!

Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry (TTK) on yksi Suomen johtavista taitoluisteluseuroista sekä Olympiakomitean laatuohjelmaan kuuluva Tähtiseura. Tarjoamme korkeatasoista valmennusta sekä yksin- että muodostelmaluistelussa. Luistelukoulussamme pienet luistelijanalut oppivat vuosittain luistelun alkeet iloisessa ja pätevässä ohjauksessa. Koko ajan kehittyviä toimintamuotojamme ovat aikuisten ja kouluikäisten harrasteryhmät.

Haluamme olla

  • uudistuva ja innostava seura
  • vastuullinen yhdistys
  • elämyksellisen urheilun mahdollistaja luistelukoulusta huipulle

Tavoitteenamme on olla Vantaan liikuttavin urheiluseura ja kannustaa kaikki liikkeelle.

Harjoitusryhmämme ovat:


Seuramme tarjoaa harjoittelu- ja harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille.

Lapset ja nuoret voivat aloittaa luistelemisen luistelukoulussamme ja aikuiset harrasteluistelun Konkarit-ryhmässä. Ensimmäisiin harjoituksiin on hyvä tulla mukaan siten, että on kokeillut muutaman kerran luistimilla kävelemistä vaikka kotona paksulla matolla. Muita taitovaatimuksia ei ole.

Alle kouluikäiset lapset voivat taitojen karttuessa edetä kehitysryhmien kautta ryhmiin, joissa harjoitellaan kilpailemista; Kilpureihin yksinluistelussa tai Ice Sympathy -joukkueeseen muodostelmaluistelussa. Edistyneet kouluikäiset lapset voivat siirtyä luistelukoulusta Taitureihin, ja aikuiset ovat tervetulleita Konkareista Ice Comedy -muodostelmajoukkueeseen.

Yksinluistelussa ja muodostelmaluistelussa on mahdollista edetä SM-tasolla kilpailemiseen asti.

Kaikissa ryhmissämme harjoitellaan taitoluistelun lajitaitojen lisäksi esiintymistä, musiikin tulkintaa ja oheisissa (jumpassa) monipuolisia liikkumisen perustaitoja, joista on iloa ja hyötyä koko elämäksi. Tervetuloa TTK:n luistelijan polulle - taidolla, tunteella, korkealle!


   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat