Yhteistyökumppanit

KAIKKI YHDESTÄ PAIKASTA AMMATTITAIDOLLA JA KOKEMUKSELLA

Lucky Skatesta saat kaiken – luistimet, terät, terien kiinnityksen, teroituksen, tarvikkeet ja vaatteet – yhdestä paikasta, vankalla ammattitaidolla.

Työntekijöillämme on laaja ja monipuolinen kokemus lajin parista. Huippu-urheilutaustaisina tiedämme, kuinka tärkeitä laadukkaat varusteet ja henkilökohtainen sekä joustava palvelu urheilijalle ovat.

Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä.

Myymälämme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, kävelymatkan päässä Helsingin vanhasta jäähallista. Verkkokauppamme on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri osoitteessawww.luckyskate.fi.

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tikkurilan Taitoluisteluklubin jäsenenä saat 10 % alennuksen kaikista Lucky Skaten tuotteista.

Palvelemme:

Verkkokauppa:www.luckyskate.fi

Myymälä (Minna Canthin katu 22, 00250 Helsinki):

Ma-pe 12-18

La 10-14

p. 010-423 6680

info@luckyskate.fi

Tervetuloa palveltavaksi!
Liikuntaklinikka Mehiläinen

Seuramme saa Mehiläiseltä rahallista tukea seuran toimintaan palvelukäytön mukaan. Tuen saamisen edellytyksenä on, että seuran jäsenet ovat rekisteröityneet Urhelunettiin.

Sopimukseen kuuluvat Mehiläinen Töölö ja Mehiläinen Kielotie.

Rekisteröidy Mehiläisen Urheilunettiin täältä.


   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
Kategoriat