Tervetuloa Jopox-maailmaan!
15.8.2019 19:34 Uutiset / Etusivu

Tervetuloa Jopox-maailmaan!

Tikkurilan Taitoluisteluklubin kotisivut ovat vaihtaneet uuteen osoitteeseen ja Jopox-alustalle. Kaikki seuran tiedottaminen siirtyy Jopoxiin.

Mutta mikä ihmeen Jopox?

Kesällä 2019 etsimme itse asiassa jäsenrekisteriä, jossa jäsenet voisivat itse päivittää omia yhteystietojaan. Löysimme Jopoxin - ja totesimme sen olevan paljon paljon enemmän, kuin vain jäsenrekisteri.

Jopox on urheiluseurojen käyttöön suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä, jonka lähtökohdat ovat erityisesti joukkuelajeissa. Jopoxin hyötyjä ja joukkuepainotusta puntaroitiin kyllä useampaan otteeseen hallituksessa, mutta päätimme olla pioneereja ja heittäytyä tuntemattomaan - ja ainakin tässä vaiheessa alkaa näyttää siltä, että uskaltaminen palkitaan. Syksyn varrella pidettiin monet palaverit ja vaihdettiin kymmenet viestit, jotta Jopoxin oletuksena olevat "pelaajat ja ottelut" satiin vaihdettua "luistelijoihin ja kilpailuihin".

Vaikka tekemistä riittää tästäkin eteenpäin, niin voimme olla ylpeitä siitä, mihin nyt on päästy! Olemme Suomen ensimmäinen Jopoxia käyttävä taitoluisteluseura! Erityisesti Jopoxin visuaalisuus tuntuu sopivan meille hienosti.

Uudella sivustolla voit tutustua seuran toimintaan valitsemalla ylävalikosta haluamasi jaoston; harrasteen, muodostelmaluistelun tai yksinluistelun. Kullakin jaostolla on oma pääsivunsa ja sen kautta pystyt tutustumaan kyseisen jaoston ryhmiin & joukkueisiin.

Sivustosta tulee elävä ja visuaalinen, sillä jokaisen jaoston oman pääsivun päivittäjät pystyvät jakamaan omat uutisensa myös pääsivulle. Uutiseen pitää aina liittää kuva - ja niitähän meillä onneksi riittää! Jokainen jäsen pääsee päivittämään omia tietojaan jäsenrekisterissä kirjautumalla sivustolle. Toivomme, että kaikki perheet varmistavat jatkossa aina Jopoxin kautta, että seuralla on käytössään ajantasaiset yhteystiedot.

Matka Jopoxin ihmeelliseen maailmaan jatkuu askel kerrallaan. Ryhmien yhteyshenkilöt & jojot ottavat käyttöönsä Pukukoppi-toimintoja kevään kuluessa, ja talouspuolella osa laskujen luomisesta siirtyy tammikuussa Jopoxiin.

Lisää tietoja Jopoxin ulottuvuuksista voit katsoa tästä esittelyvideosta:


Päivittänyt KÖ   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat