Uusi tuntivalmentajamme Lumi Kiuru!
27.2.2020 7:48 Uutiset / Etusivu

Uusi tuntivalmentajamme Lumi Kiuru!

Seuramme saa iloisen ja energisen vahvistuksen valmennustiimiin, kun Lumi Kiuru aloittaa tuntivalmentajana 3.3.

Lumi siirtyy meille Lahdesta, missä hän on työskennellyt luistelukouluohjaajana ja valmentajana sekä yksinluistelun että muodostelmaluistelun puolella 2014-2020. Lumi on tason I yksinluisteluvalmentaja ja yksinluistelun seuratuomari.

Oman kilpailu-uransa 2003-2015 Lumi luisteli Joensuun Katajassa ja Lahden Taitoluistelijoissa yksinluistelijana. Sen jälkeen hän on kilpaillut muodostelmassa.

Olemme vakuuttuneita siitä, että Lumin aktiivinen ja urheilullinen persoona sekä monipuolinen osaaminen sopii valmennustiimiimme tueksi mainiosti. Tänä keväänä Lumi työskentelee TTK:ssa Kilpureiden apuvalmentajana ja vahvistaa muodostelmaluistelun yksilötaitovalmennusta.

Lumi innostui saman tien kuullessaan esiintyvän ShowSkate -ryhmän perustamisesta, sillä koreografiat ovat lähellä hänen sydäntään! Toivottavasti saamme sopivan määrän luistelijoita mukaan ShowSkate -toimintaan ja Lumi pääsee luomaan täysin uutta harrastetoimintaa seuraamme.

Lisää tietoja ja ilmoittautuminen ShowSkate -ryhmään löytyy TÄÄLTÄ.

Lumiin pääsette tutustumaan maaliskuun ajan tiistaisin klo 17.30-18.00, kun hän pitää kaikille seuran aikuisjäsenille suunnattua kertamaksullista kevyttä kuntoliikuntaa! Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, mutta mukavat lämpöiset vaatteet ja lenkkarit tarvitaan. Kertamaksu 5 e suoritetaan paikan päällä ennen tunnin alkua kortilla tai tasarahalla käteisellä.

Aikuisten kuntoliikuntaryhmä kokoontuu Areenan aulassa ensimmäisen kerran tiistaina 3.3. 17.30 Ota hetki omaa aikaa ja tule mukaan!

Tervetuloa Tikkurilan Taitoluisteluklubiin Lumi!
   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat