TTK tiedote koronaviruksen johdosta
12.3.2020 19:03 Uutiset / Etusivu

TTK tiedote koronaviruksen johdosta!

Hei Luisteluperheet!

Seuran hallitus on tänään kokoontunut koskien Valtionneuvoston tänään antamaa linjausta toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi. Maan hallituksen linjauksen mukaisesti kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet ja tapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka. Tästä syystä johtuen TTK:n Cinderella-kevätnäytös joudutaan siirtämään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Näytöksen uuteen ajankohtaan vaikuttaa koronaviruksen eteneminen ja sen seuraukset. Olemme alustavasti suunnitelleet näytöksen siirtämistä mahdollisesti joulukuulle 2020 yhdistettynä seuran 35-vuotisjuhlaan. Mutta pyydämme ymmärrystä sille, että kaikki pandemian seurannaisvaikutukset tulevat vaikuttamaan päätöksentekoon. Ennakkoon myydyt ja maksetut liput kelpaavat sellaisenaan uutena ajankohtana järjestettävään näytökseen.

Valmennuksen kanssa on sovittu, että näytösohjelmanumeroita harjoitellaan koko tämä viikko ja ne työstetään niin valmiiksi kuin mahdollista. Tämän viikon lopussa ohjelmanumerot videoidaan perusteellisesti, jotta ne auttavat näytöksen uudelleen rakentamisessa myöhemmin.Kiitämme jo tässä vaiheessa näytökseensä panoksensa antaneita.Olette tehneet suurenmoista työtä ja niistä pääsemme nauttimaan näytöspäivän koittaessa.

Muut seuramme linjaukset koronan johdosta:

  • luistelijoiden, valmentajien ja perheiden terveys on aina etusijalla
  • noudatetaan THL:n ja Valtioneuvoston ohjeita
  • harjoitukset pidetään toistaiseksi normaalisti, ellei toisin ilmoiteta
  • lasten ja nuorten osalta huoltajilla on oikeus tehdä omia päätöksiä lapsen osallistumisesta treeneihin
  • harjoituksiin tullaan vaan terveenä, ei lievästikään sairastuneena
  • luistelijoita kehotetaan välttämään pukukoppeja ja pukeutumaan treenivaatteisiin jo kotona ja jos mahdollista niin sitomaan luistimet jalkaan jo autossa tai katsomotiloissa.
  • täytä juomapullosi kotona
  • oheisharjoittelussa ei käytetä mitään yhteisiä välineitä, käytetään VAIN omia henkilökohtaisia välineitä.
  • toisten välineitä tai juomapulloja ei saa lainata eikä eväitä jakaa
  • valmennuksessa panostetaan yksilötaitojen kehittämiseen ja harjoitukset suunnitellaan niin, että luistelijoiden lähikontaktit toisiinsa minimoidaan

Seuraamme jatkuvasti mahdollisia uusia ohjeistuksia koronavirukseen liittyen ja tiedotamme välittömästi näiden vaikutuksista harjoitteluun ja seuran toimintaan.

Yhteistyöterveisin

TTK:n hallitus


   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat