TTK Hallituksen tiedote 16.3.2020
16.3.2020 20:46 Uutiset / Etusivu

TTK lähiopetus keskeytetään 17.3.2020 alkaen

Hei Taitoluisteluperheet,

Tikkurilan Taitoluisteluklubin hallitus on tänään 16.3.2020 kokoustanut Valtioneuvoston tiedotustilaisuuden jälkeen.

TTK:n hallituksen päätökset ovat seuraavat:

  • lähivalmennus keskeytetään välittömästi tiistaista 17.3. alkaen.
  • lähetämme luistelukoululaisille, harrastajille sekä kilparyhmille omatoimiset harjoitteluohjeet ensi tilassa.
  • kaikkien TTK:n työntekijöiden kanssa pidetään etäkokous tämän viikon aikana
  • hallitus päättää jatkotoimenpiteistä ja tarvittavista toimista mahdollisimman pian
  • valmennus tulee ensisijaisesti ohjeistamaan oheisharjoittelua ja suunnittelemaan ensi kauden toimintoja
  • valmentajat tulevat mahdollisesti purkamaan myös tuntisaldopankkia. Valmentajien työssäolosta tai poissaoloista tiedotetaan myöhemmin.
  • 27.3.2020 suunniteltu TTK:n sääntömääräinen kevätkokous siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

Valtioneuvoston tänään asettamat määräykset ovat täysin poikkeukselliset ja vaikuttavat koko yhteiskuntaan ja useampiin yrityksiin merkittävästi, urheiluseuroista puhumattakaan. Tikkurilan Taitoluisteluklubin hallituksessa sekä tietysti kaikissa maamme urheiluseuroissa on keskusteltu laajasti tilanteen aiheuttamista seurannaisvaikutuksista. Ne ovat valtavat läpi koko yhteiskunnan.

Toiminnan keskeytyksen kestosta ei tällä hetkellä ole kenelläkään mitään muuta kuin arvauksia. Päästäänkö takaisin jäälle touko-, kesä- vai kenties elokuussa ? Toki STLL tulee varmasti myös muokkaamaan ensi kauden kilpailukalenteria täysin uuteen uskoon eli siltä osin voidaan varmasti olla rauhallisin mielin ja kaikille jää todennäköisesti aikaa uuteen kauteen valmistautumiseen.

Tikkurilan Taitoluisteluklubi on ammattimainen kilpa- ja harrasteurheiluseura, jolla on toiminnan keskeytyksenkin aikana kiinteitä kustannuksia ja velvoitteita, jotta luistelijoiden valmistautumista tulevaan kauteen pidetään yllä ja ylipäätään pystymme pitämään seuran taloudellisesti vakaana. Kaikkien tavoitteena on pitää TTK ry pystyssä tämän poikkeusajan yli.

TTK ry:ssä on viisi päätoimista valmentajaa ja lukuisia tuntivalmentajia, joista kaikista olemme ylpeitä ja joista kaikista haluamme pitää huolta. Seuralla on poikkeustilanteen aikanakin erilaisia maksuvelvollisuuksia. Hallitus saattaa joutua tekemään seuran kannalta vaikeitakin päätöksiä, mutta niiden osalta päätöksenteko tapahtuu myöhemmin.

TTK:n hallituksella on kädet täynnä töitä, kuten kaikki varmaan ymmärtävätkin. Hallitustyöskentelyä tehdään omien töiden ohella, vapaaehtoisena. Meillä kaikilla on tietysti myös omien töiden osalta myös paljon järjestelemistä poikkeustilanteen johdosta. Pyydämme kaikilta nyt malttia ja ymmärrystä tilanteen osalta. Hallitus tekee kaikkensa TTK:n eteen. Käsittelemme kausimaksuihin liittyviä asioita seuraavien viikkojen aikana kun saamme kiinteiden kulujen ja erityisesti jäämaksujen veloituksiin kirjallisia vahvistuksia. TTK:n sääntöjen mukaisesti kausimaksu jakautuu kuukausittain laskutettaviin eriin. Vetoamme nyt jokaiseen seuran jäseneen, että olemme upean seuramme tukena, turvaamme seuran taloudellisen pärjäämisen ja selviytymisen tämän poikkeustilanteen yli. Me kaikki haluamme, että TTK on voimissaan kun poikkeustilanteesta on selvitty. Seuran hallitus pyrkii minimoimaan seuran kustannuksia, mutta toimintaa on pidettävä yllä jollakin asteella, että varmistamme toiminnan jatkumisen poikkeustilanteen loputtua.

Kausimaksueriä laskutetaan jatkossakin, mutta pyrimme huojentamaan niitä jäämaksuista mahdollisesti säästyvillä kustannuksilla. Siitä tiedotamme myöhemmin.

Poikkeustilanne koskettaa meitä kaikkia, jokaista toki eri tavoin. TTK:n hallitus toivoo, että koko jäsenistömme löytää seurasydämensä TTK:n puolesta ja jaksaa kannattaa ja tukea sekä ymmärtää seurapäätöksiä myös haastavina hetkinä.

Hallitus tiedottaa asiasta myöhemmin, kun päätöksiä ja vahvistuksia avoimiin asioihin on saatu.

Terveisin TTK:n hallitus   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat