Tikkurila Trophy 2020


TIKKURILA TROPHY 25.–27.9.2020

Perinteinen Tikkurila Trophy muodostuu tänä vuonna

  • ISU-sarjojen lohkon neljä kauden 2020 - 2021 aloituskilpailusta
  • tähtisarjojen kutsukilpailusta Helsingin-, Kaakon ja Uudenmaan alueen seuroille

Paikka
Trio Areena ja harjoitusjäähalli
Osoite: Läntinen Valkoisenlähteentie 52-54, 01300 Vantaa

Kilpailusarjat
ISU-arviointi: SM-juniorit (VO), SM-noviisit (LO, VO), Seniorit (LO, VO), Juniorit (LO, VO), Noviisit (VO), Debytantit (VO), A-silmut (VO)
Laajennettu tähtiarviointi: B-silmut (VO), Minit (VO), Tintit Helsingin alueelta (VO)

Kilpailusäännöt
Kilpailussa noudatetaan STLL:n sääntöjä kaudelle 2020-2021. Sarjakohtaiset verryttelyajat STLL:n sääntökirjan mukaan.

Alustava aikataulu
Kilpailu järjestetään 25.-27.9.2020. Aikataulua tarkennetaan ja alustava sarjakohtainen aikataulu ilmoitetaan kilpailuvahvistuksessa osallistujien määrän selvittyä. Kilpailupäivänä noudatamme joustavaa aikataulua, joten pyydämme luistelijoita tulemaan ajoissa paikalle. Järjestävä seura varaa oikeuden aikataulun muutoksiin.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään sunnuntaihin 16.8. klo 18 mennessä ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeen osoite https://my.surveypal.com/TT_2020 Mahdollista kutsukilpailun karsintaa varten pyydämme ilmoittamaan luistelijat sarjoittain toivotussa karsintajärjestyksessä. Ilmoitattehan myös mihin osoitteeseen haluatte kilpailuvahvistuksen sekä mihin osoitteeseen haluatte tuomarilaskun lähetettävän.Ilmoittava seura vastaa, että ilmoitetuilla luistelijoilla on kilpailupassi voimassa. Ilmoittautumalla kilpailuun luistelija huoltajineen hyväksyy, että luistelijan nimi ja kilpailu- tulokset julkaistaan kilpailuasiakirjoissa ja Tikkurilan Taitoluisteluklubin kotisivuilla.

Suunniteltu ohjelma - lomake
Pyydämme toimittamaan kaikkien kilpailuun ilmoitettujen ISU-sarjojen luistelijoiden suunniteltu ohjelma -lomakkeet ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään 6.9.2020 mennessä osoitteeseen tikkurilatrophy@gmail.com.

Musiikki
Pyydämme toimittamaan kaikkien kilpailuun ilmoitettujen luistelijoiden musiikit tiedostoina mp3-muodossa, ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään 6.9.2020 sähköpostitse osoitteeseen tikkurilatrophy@gmail.com. Nimetkää tiedostot muodossa Sukunimi_Etunimi_sarja_VO_seuran nimi. Kilpailuun tulee tuoda myös CD-levyt, mutta niitä on tarkoitus käyttää vain jos tiedostojen soittamisessa ilmenee teknisiä ongelmia.

Kilpailuvahvistus ja arvonta
Kilpailuvahvistus toimitetaan 30.8.2020 mennessä. Järjestävä seura arpoo luistelujärjestyksen 16.9.2020 mennessä. Jako verryttelyryhmiin tapahtuu 23.9.2020. Luistelujärjestys ja verryttelyryhmät päivitetään tälle nettisivuille. Niitä ei lähetetä sähköpostitse seuroille.

Peruutukset
Arvonnan (23.9.2020) jälkeen tehtävissä peruutuksissa tulee esittää lääkärintodistus, jottei ilmoittautumismaksua ja tuomarikuluja veloiteta. Lääkärintodistukset tulee toimittaa 1.10.2020 mennessä.

Arvioijat
Arvioijat ilmoitetaan kilpailuvahvistuksessa.

Majoitustarjous
Katso majoitustarjoukset kilpailukutsusta.

Kilpailun johtaja
Milja Rautiainen, puh. 0414729229
tikkurilatrophy@gmail.com

Seuraamme ja noudatamme viranomaisten koronaohjeita ja -määräyksiä. Näillä voi olla vaikutusta kisajärjestelyihin.

Kilpailu on maksuton yleisölle.

Nähdään Tikkurilassa!

Tikkurila Trophy 2020 KILPAILUKUTSU .pdf


   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
Kategoriat