Oona oli meillä TET-harjoittelussa
5.10.2020 16:42 Uutiset / Etusivu

Oona oli meillä TET-harjoittelussa

Inffien oma luistelija Oona Hakkarainen oli TTK:ssa TET-harjoittelijana viime viikolla. Tässä lyhyt esittely hänestä!

1. Kuka olet ja miten päädyit taitoluistelijaksi?

"Olen Oona Hakkarainen, 15 vuotta. Etsin pienempänä itselleni harrastusta ja päädyin menemään kaveriin kanssa luistelukouluun. Luistelu tuntui omalta ja halusin jatkaa pidemmälle. Minua pyydettiin muokkakouluun ja siitä jatkoinkin kunnon joukueeseen. Nyt matka on tuonut minut jo SM-junioreihin asti. "

2. Mikä luistelussa on hienointa?

"Luistelussa on parasta se, että saa tehdä sitä, mitä rakastaa. Pystyy antamaan kaikkensa ja kehitty koko ajan. Luistelun myötä on oppinut paljon ja on tutustunut ihan huipputyyppeihin, luistelijoihin sekä valmentajiin."

3. Tämä on 4. kautesi TTK:ssa. Millainen seura tämä on?

"TTK:ssa on iloisia ja tsemppaavia valmentajia. Hommat sujuu ja on hyvää yhteystyötä kaikkien kesken."

4. Pääsit tällä viikolla tutustumaan valmentajan työhön - millaisia odotuksia sinulla oli?

"Valmentaminen on kivaa ja oppii uusia asioita. Tutustuu uudenlaisiin ihmisiin. Valmentaminen on myös rankkaa, pitkät päivät ja iso vastuu."

Oona pääsi viikon aikana tutustumaan Tulokkaiden harjoitteluun. Lisäksi TET-viikkoon kuului erilaisia toimistoapulaisen tehtäviä, kuten vitriinin ja neukkarin järjestelyä, sekä luistelukoulun markkinointia. Päivittäinen työaika oli 6 tuntia ja Oona suoriutui työtehtävistään hienosti.

Taitoluisteluseuramme tarjoaaa vuosittain useille nuorille ensikosketuksen työelämään. Tämän syksyn kuluessa saamme vielä kaksi uutta TET-jaksolaista. Kaikki urallaan edistyneet nuoret ovat myös lämpimästi tervetulleita mukaan luistelukoulun toimintaan!
   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat