Uusi TTK:n varainkeruukampanja avattu!
10.3.2021 20:41 Uutiset / Etusivu

UUSI NEWBODY FAMILY TUOTESARJA NYT MYYNNISSÄ OSANA TTK:n UUTTA KEVÄÄN 2021 VARAINHANKINTAKAMPANJAA!

NEWBODY – VARAINHANKINNAN EDELLÄKÄVIJÄ YHDESSÄ TTK:N KANSSA!

OSTA NYT JA TUET TTK:N LUISTELIJOIDEN TAVOITTEIDEN JA UNELMIEN TOTEUTTAMISTA!

TÄSTÄ PÄÄSET SUORAAN TTK NEWBODY VERKKOKAUPPAAN

Newbodyn uusi Home Seremonies on tyylikäs pohjoismaisesta luonnosta inspiraatiota ammentava kodintuotemallisto.

Kaikki tuotteet on valmistettu Pohjoismaissa, ja käytämme ainoastaan ympäristöystävällisiä ja terveydelle vaarattomia materiaaleja. Esimerkiksi käsisaippuamme eivät sisällä parabeeneja, silikonia eikä PEG-yhdisteitä. Tuotteiden valmistuksessa ei myöskään ole käytetty palmuöljyä, palmuvahaa tai parafiinia. Tuoksukynttilöillä on pitkä palamisaika, ja ne on valmistettu vegaanisesta soijavahasta, jonka tuoksut hankitaan suoraan Ranskan hajuvesipääkaupungista Grassesta. Olemme poistaneet tuotteistamme kaiken tarpeettoman, mutta lisänneet sopivasti hohdokkutta.

Hitunen hohdokkuutta arkeen!

Home Seremonies -valikoiman tuotteet lisäävät arjen hetkiin ripauksen juhlaa mikä meiltä itseltämme usein unohtuu. Tyylikäs ja helposti myytävä mallisto sisältää tuotteita, jotka sopivat niin vanhojen kuin uusienkin asiakkaiden arkeen. Home Seremonies -tuotteet käyvät täydellisesti myös lahjaksi. Kaikki arvostavat ensiluokkaisia tuotteitamme, joilla voi loihtia hohdokkuutta jokaiseen arkipäivään

Myynnissä on myös sukkia, alusvaatteita ja funktionaalisia vaatteita urheilijoille sekä sohviksille.

Laadukkaita tuotteita, jotka myyvät itse itsensä. Emme myy mitä tahansa tuotteita. Jotta asiakkaat olisivat tyytyväisiä ja ostaisivat meiltä jatkossakin, asetamme tiukat vaatimukset vaatteiden materiaaleille, saumoille sekä värin- ja muodonpitävyydelle. Testaamme jokaisen tuotetoimituksen ja tarjoamme yhden vuoden laatutakuun kaikille myymillemme vaatteille.

SPICY DREAM

Uusi kausi, uudet tuotteet.

Maustevalikoimamme päivitetään kulloisenkin kauden mukaan. Valikoimastamme löydät mausteet kesän grillikauteen, syksyn tunnelmiin, joulupöytään, pääsiäiseen sekä kevään tuoreisiin antimiin. Spicy Dreamin valikoimalla ajoituksenne on aina täydellinen ja olette askelen edellä muita.

Näiden kaikien tuotteiden myynti on erittäin helppoa:

Klikkaa itsesi TTK:n omille kauppasivustolle tästä linkistä: NEWBODY TTK KAUPPA ja aloita shoppailu.

Voit joko tilata ja maksaa kaikki myyntisi yhdellä kertaa verkkokaupassa tai vaihtoehtoisesti jaa tämä sama OSOITELINKKI ystävillesi, sukulaisille ja työkavereillesi, niin kukin heistä voi itse tehdä omat ostoksensa. Kaikki ostokset ja tuotot ohjautuvat TTK:n varainhankintaan. HUOM! Varmista, että ohjaat heidät kyseiselle kauppasivulle! Toimitusmaksu on ilmainen, jos tilaat vähintään 6 pakettia! Muutoin toimitusmaksu on 10 € / tilaus.

Tuotteisiin voi myös tutustua kuvaston avustuksella. Lataa koneellesi kuvasto tästä:NEWBODY KOKO KUVASTO 2021 tai selaa netissä: NEWBODY SELAINVERSIO

Jos herää kysymyksiä kampanjasta, niin olethan yhteydessä toimisto.ttk@gmail.com tai soita Jukka Nikkilä 040-5208080


   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat