Meille yksinluisteluvalmentajaksi?
24.3.2021 15:41 Uutiset / Etusivu

Meille yksinluisteluvalmentajaksi?

Seuramme etsii ammattitaitoista, energistä ja innostunutta vastuuvalmentajaa Paiun ja Teron tiimiin, vastaamaan pääasiassa pienistä kilpauraansa aloittavista luistelijoista.

Työ sisältää muun muassa seuraavat tehtävät:

  • luistelijoiden taitojen kehittäminen seuran valmennuslinjan mukaisesti
  • luistelijoiden innostaminen ja sitouttaminen
  • viestintä perheille
  • toiminnan kehittäminen yhdessä tiimin kanssa


Työtä on lähtökohtaisesti 4-5 päivänä viikossa iltapäivisin, mutta myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarkemmasta työn kokonaisuudesta on mahdollista neuvotella valituksi tulevan henkilön osaamisen ja toiveiden mukaisesti. Tehtävä voi olla täysipäiväinen tai osa-aikainen riippuen siitä, mitä toimenkuvaan sovitaan kuuluvaksi. Myös edistyneempien yksinluistelijoiden valmentaminen voi tulla kyseeseen.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta kilpailevien yksinluistelijoiden vastuuvalmentajana toimimisesta ja vähintään taitoluisteluvalmentajan tason I koulutusta.

Odotamme hakijalta intoa ja motivaatiota erityisesti pienten lasten kanssa työskentelyyn ja luistelun laadukkaiden perustaitojen opettamiseen. Lisäksi työssä tarvitaan erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja, suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää toiminnanjohtaja Kaisalta sähköpostitse toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com tai puhelimitse 050 522 4064. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 7.4. mennessä sähköpostitse tähän samaan osoitteeseen.   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat