Luistelun iloa aikuisille! - tule mukaan ja opi alkeet
27.8.2021 12:32 Uutiset / Aikuiset

Luistelun iloa aikuisille! - tule mukaan ja opi alkeet

Tahtoisitko oppia luistelemaan kaarella, liukumaan jäätä pitkin, kääntymään ja kaatumaan turvallisesti?

Taitoluistelu on mainio tapa kehittää kuntoa, vartalonhallintaa ja tasapainoa. Bonuksena on mukavaa löytää toisia lajista kiinnostuneita, rohkeita ihmisiä, joiden kanssa pienistäkin onnistumisista voi iloita.

Perustamme aikuisille taitoluistelun perusteisiin keskittyvän ryhmän "Luistelun iloa aikuisille" torstaisin klo 21.10-22 Tuusulassa, jos ilmoittanutuneita on riittävästi. Ensimmäinen harjoituskerta on torstaina 2.9. mutta myöhemminkin pääset hienosti mukaan.

Luistelun iloa aikuisille -ryhmässä voit valita kahdesta maksuvaihtoehdosta itsellesi sopivamman vaihtoehdon. Voit ilmoittautua kaikille syyskauden kerroille tai vaihtoehtoisesti ostaa 10 kerran lippuvihkon, joka käy maksuvälineenä harjoituksissa koko kauden 2021-2022.

Syyskauden kausimaksu

Kun tulet mukaan syyskuussa ja haluat ilmoittautua mukaan syksyn jokaiselle harjoituskerralle, harjoitusmaksu on 240 €.

Lippuvihko

Lippuvihkon hinta on 200 € ja se on voimassa vuoden (12 kk) ostohetkestä alkaen. Lippuvihkolla saat siis harjoitella 10 kertaa. Voit ostaa uuden lippuvihkon lippujen loputtua.

Jäsenmaksu

Kaikilta luistelijoilta laskutetaan lisäksi seuran jäsenmaksu 30 € kerran toimintakauden aikana. Merkitsethän lisätietokenttään, jos olet jo seuran jäsen.

Huom! Voit myös käyttää Cinderella -näytöslippuja lippuvihkon lippujen tapaan kertamaksuun syyskauden 2021 ajan. Mainitse tästä ilmoittautumista tehdessäsi lisätietokentässä.

Maksu onnistuu myös Smartum- seteleillä tai Sporttipassilla.


ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ!

   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat