Koronarajoitukset jatkuvat jaksolla 25.1.-7.2.
27.12.2021 21:09 Uutiset / Etusivu

Koronarajoitukset jatkuvat jaksolla 25.1. - 7.2.

Vantaan kaupunki jatkaa sisäliikuntatilojen sulkua aikuisilta eli 18 vuotta täyttäneiltä AVI:n päätöksen mukaisesti myös ajalla ti 25.1.- ma 7.2.2022. Lue AVI:n tiedote TÄÄLLÄ

Rajoitus koskee seuramme toiminnassa Ice Comedy -aikuisjoukkueen luistelijoita, torstai-iltaisin Tuusulassa harjoittelevia aikuisharrastajia sekä muutamia yksin- ja muodostelmaluistelijoita. Valmentajat suunnittelevat aktiiviluistelijoiden etäharjoitusohjelmat jakson ajaksi jaseuran hallitus käsittelee tammikuun ensimmäisessä kokouksessa mahdollisia helpotuksia kausimaksuihin.

Rajoitusten jatkuessa luistelukoulumme uutuusryhmä "Taapero-aikuinen" ei valitettavasti vieläkään pääse aloittamaan harjoituksia. Käynnistämme ryhmän toiminnan sitten, kun rajoitukset sen sallivat. Ryhmään ilmoittautuneet lapset voivat halutessaan aloittaa harjoittelun Tenavat-ryhmien mukana. Taapero-aikuinen -ryhmälle tiedotetaan uusi kausimaksu sitten, kun ryhmän oikea aloitusaika on tiedossa.

Vuonna 2003 -syntyneiden ja sitä nuorempien ohjattu harrastustoiminta jatkuu sisäliikuntatiloissa, eli meidän toiminnassamme jäähalleilla ja oheistiloissa viikolla 2 normaalisti. Huomaattehan kuitenkin, että 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta edellytetään edelleen koronapassin näyttämistä harjoitusten yhteydessä; jo tutuksi tulleen käytännön mukaisesti muodostelmaluistelijat näyttävät koronapassin laitavalvojalle ja kilpailevat yksinluistelijat sekä harrasteluistelijat näyttävät passin valmentajalle.

HUOM! Aikuiset eivät saa katsoa harjoituksia näiden rajoitusten ollessa voimassa. Tämä koskee myös luistelukoulua!

Toivomme kaikkien luistelijoiden saapuvan harjoituksiin varusteet mahdollisimman valmiiksi puettuina. Aivan pienempiä voi saattaa aikuinen, joka näyttää voimassaolevan koronapassin ja käyttää kasvomaskia. Hänen tulee kuitenkin poistua jäähallista mahdollisimman pian

Vantaan kaupunki edellyttää toiminnan järjestäjältä seuraavia toimenpiteitä:

 • Vastuu 16-vuotta täyttäneiden ja sitä vanhempien osallistujien koronapassien tarkastuksesta on toiminnan järjestäjällä
 • Toimintaryhmä kokoontuu samassa kokoonpanossa
 • Vältetään kontakteja toisten ryhmien kanssa.
 • Toimintaan ei osallistuta flunssaoireisena.
 • Toiminnassa noudatetaan yleisiä ohjeita käsi- ja yskimishygieniasta.
 • Toiminnassa vältetään tarpeetonta fyysistä kontaktia.
 • Mahdolliset osallistujapaikat sijoitetaan riittävän etäälle toisistaan ja muutoinkin oleskelu järjestetään mahdollisimman väljästi.
 • Vahva suositus on, että ohjaajat ja yli 12-vuotiaat käyttävät sisätiloissa kasvomaskia, mikäli terveydelliset syyt eivät ehdottomasti estä sen käyttöä. Maskia ei tarvitse käyttää liikuntasuoritusten aikana.
 • Kaikkia toimintaan osallistuvia ohjeistetaan noudattamaan annettuja terveysturvallisuusohjeita.
 • Ohjeistamisesta ja ohjeiden noudattamisen valvonnasta vastaa aina toiminnan järjestäjä.
 • Muiden kuin toimintaan osallistujien ja ohjaajien oleskelu harrastus- ja pukeutumistiloissa minimoidaan.
 • Kilpailu-, ottelu- ja turnaustoiminnan yleisön osalta noudatetaan aluehallintoviraston yleisötilaisuuksia koskevia päätöksiä (ei yleisöä).
 • Ulkotiloissakin tapahtuvassa toiminnassa on suositeltavaa soveltavin osin noudattaa yllä kuvattuja periaatteita.
 • Koronaviruksen leviämisen estämisen ja jäljittämisen kannalta on lisäksi tärkeää, että
 • toimintaryhmässä jokaisella kerralla kirjataan ylös läsnä olleet.

  Vantaan kaupungin vaatima seuran toiminnan terveysturvallisuussuunnitelma on tutustuttavissa tässä: TTK Terveysturvallisuussuunnitelma 28.12.2021 .pdf


  Seuran hallitus seuraa koronarajoitusten muutoksia ja tiedottaa mahdollisimman pian, kun muutoksia niihin on tulossa. Seura pyrkii myös vaikuttamaan Vantaan kaupunkiin, jotta meille annettaisiin lupa kaupungin ulkojäillä harjoittelemiseen siinä tapauksessa, jos sisäliikuntatilat suljetaan kokonaan.

  Tiedote päivitetty 24.1. klo 18.11     
  Lisää uutisia
  Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
  «  Toukokuu   »
  Kategoriat