Päivitetyt kausimaksuerät ja maksusääntö julkaistu
27.4.2022 9:37 Uutiset / Etusivu

Päivitetyt kausimaksuerät ja maksusääntö julkaistu

Seuran päivitetty maksusääntö ja tarkistetut kausimaksuerät tulevat voimaan 1.5.2022.

Kausimaksuja on tarkistettu olosuhteissa ja kustannusrakenteessa jo tapahtuneiden muutosten mukaisesti. Huomaattehan, että hallituksella on valtuus muuttaa kausimaksueriä kauden aikana, jos olosuhteissa tapahtuu merkittäviä muutoksia.

Maksusääntöön on päivitetty kohtia:

  • 2.3.1 leirit
  • 3 laskutus
  • 4 perintä

Merkittävin muutos maksusäännössä koskee valmentajien työaikaa ja palkkaa muodostelmajoukkueiden itsenäisesti järjestämillä leireillä ja tehopäivässä. Aiemmin maksusäännön mukaan seuran kausimaksulla katettiin vain perusaikataulun mukainen valmennus, ei valmennus joukkueen varaamilla leireillä. Nyt päivitetyssä maksusäännössä kaikki valmentajien palkkakulut, matkakulut ja päivärahat sisältyvät kausimaksuun, eli ne eivät enää tuo lisäkuormaa niin sanottujen tavoitteellisen kilpapolun joukkueiden (IG, IM, IF, Inf) omaan toimintaan.

Aikuisharrastejoukkueet (IC ja IL) ja yksinluistelijat saavat jatkossakin järjestää omia leirejä ja lisäharjoituksia, mutta seuran kanssa työsuhteessa olevan valmentajan käyttämisestä näissä lisäharjoituksissa pitää neuvotella toiminnanjohtajan kanssa 2 kuukautta ennen leirin ajankohtaa. Valmennuksesta näissä tapauksissa veloitetaan aina erillinen maksu.

Voit tutustua kaikkiin seuran sääntöihin ja ohjeisiin täällä.


   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat