Kotisivujen uusi ilme!
SeuraJulkaistu: 31.05.2022 15.01

Kotisivujen uusi ilme!

Kotisivujemme ilme uudistuu!

Tikkurilantaitoluisteluklubi.fi -osoitteesta löytyy nyt nykyaikaisen näköinen sivustomme.

Tartuimme mahdollisuuteen päivittää toiminnanohjausjärjestelmämme Jopoxin tarjoama kotisivuilme tähän päivään ja paremmin skaalautuvaksi puhelimeen. Uusilla kotisivuilla voimme itse vaikuttaa mm. valikoiden rakentamiseen joustavammin. Muitakin parannuksia työkaluun on tehty, ja pyrimme hyödyntämään niitä vaihe vaiheelta.

Ainakin kaksi muutosta aiempiin toimintoihin on nyt tiedossamme: ryhmän tai joukkueen harjoituskalenterin voit jakaa oman henkilökohtaisen kalenterisi kanssa pukukopista tai Jopox-kännykkäsovelluksesta. Aiemmin jakamiseen tarvittava linkki oli saatavilla kaikille avoimesti kotisivujen kalenterin kautta, mutta tätä toimintoa ei enää ole. Samoin uudistuneilla kotisivuilla ei enää ole Varustepörssiä.

Pyydämme kärsivällisyyttä teiltä kaikilta kävijöiltä kesän yli uuden sivuston rakentamisessa. Tulemme kysymään syksyn alussa palautteita uusista kotisivuista ja pyrimme kehittämään toiveiden ja ideoiden pohjalta eteenpäin. Toivotamme kaikki sivuston päivittämisestä kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi mukaan projektiin! Olethan yhteydessä toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com

Päivitetty 31.5.2022 KÖ