Lue lokakuun seuratiedotteesta tärkeät asiat
SeuraJulkaistu: 19.10.2022 19.58

Lue lokakuun seuratiedotteesta tärkeät asiat

Hyvää syyslomaviikkoa koko seuralle!

Lokakuun seuratiedotteessa joudumme nostamaan etusijalle tärkeän aiheen - seuran taloustilanteen.

Seuramme tarjoamat harrasteryhmät eivät ole täyttyneet tavoitteena olleella tahdilla. Uskomme valmennuksen erinomaisen hinta-laatu -suhteen ja luistelun vetovoimaisuuden houkuttelevan uusia jäseniä, mutta juuri nyt tarvitsemme jäsenistön apua.

Käynnissä on luistelukoulun syystarjouskampanja, josta toivomme kaikkien viestivän kontakteilleen, kehitysryhmiin Timantit ja Muokka-Tähdet otetaan loka-marraskuussa uusia luistelijoita ja kaikkiin muihinkin harrasteryhmiimme on mahdollista päästä mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Saana voi kertoa näistä lisää! Ole yhteydessä: saanaaaramaa.ttk@gmail.com. Kilparyhmissämme on myös yksittäisiä paikkoja tarjolla - jos tunnet kiinnostuneen, voi hän olla yhteydessä Kaisaan toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com.

Varainhankintakampanjat ja muut tukimuodot ovat kuitenkin tässä hetkessä välttämättömiä.
Seuran taloustilanne

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin 11.10. Kokouksessa hyväksyttiin tilinpäätös 1.5.2021-30.4.2022 joka oli haasteellisesta kaudesta johtuen merkittävästi tappiollinen. Tähän asti olemme pystyneet suoriutumaan maksuvelvoitteista ja ensi vuoden puolella järjestettävien tapahtumien tuotot tukevat taloutta, mutta juuri tässä hetkessä tarvitsemme teidän apuanne. Toivomme jokaisen perheen osallistuvan seuran varainhankintaan joillain seuraavista tavoista:

Tuotemyynti

 • su 23.10. asti voit hankkia Puhtopoikien pesuainekampanjasta laadukkaat ja tehokkaat pesuaineet oman perheen käyttöön; voit myös tarjota tutuille erinomaista mahdollisuutta. Osallistu täällä!
 • TTK:n joulukauppa aukeaa marraskuussa! Tänä vuonna joulukaupan valikoimaan on valittu Helsingin Villasukkatehtaan ihanat, laadukkaat, suomalaiset sukat hintaan 24 euroa / pari sekä yleisön pyynnöstä New Body Familyn laadukkaaksi havaittu tuotevalikoima, jonka kaikki tuotteet on tänä vuonna mahdollista hankkia samasta verkkokaupasta: New Body -perusvaatteet, Home Seremonies -hemmottelutuotteet ja Spicy Dream -mausteet ihanissa lahjapakkauksissa.
  • Nämä kaikki ovat käytännöllisiä joululahjoja, jotka lämmittävät varpaat, kun kotien lämmitystä on laskettu alemmas. Samalla tuet seuramme haasteellisten kuukausien yli.

Kevätnäytöslippujen ennakkomyynti

 • seuramme kevätnäytös järjestetään pe 31.3. - la 1.4.2023 ja sen aihe julkistetaan marras-joulukuussa! Seuran hallitus on päättänyt jakaa kaikille aktiiviryhmille lanseerauksen yhteydessä perhekohtaisesti 10 lippua hankittavaksi esimerkiksi joululahjaksi tai eteenpäin myytäväksi. Ennakkomyynti toteutetaan tällä kertaa siten, että vain ne liput tilitetään, jotka itse pitää, ja loput palautetaan. Tarkemmat tiedot, kuten hinnat ja ikärajat sekä tilitysajankohdat, tiedotetaan lähempänä.
 • kevätnäytösliput jaetaan vastaavalla tavalla luistelukoululaisille ja kerran viikossa luisteleville harrasteryhmille tammi-helmikuussa

Kannatusjäsenyys

Jokainen yksityinen 18 vuotta täyttänyt henkilö tai yritys voi tukea seuraamme liittymällä kannatusjäseneksi. Summan voi valita vaihtoehdoista omantunnon mukaan tällä liittymislomakkeella.

Talous on mahdollista tasapainottaa, kun luistelijoita on tarpeeksi ja jokainen jäsenperhe osallistuu omaan tilanteeseen sopivalla tavalla yhteisömme toiminnan tukemiseen. Puhalletaan yhteen hiileen ja autetaan TTK yli haasteellisen ajan!
Syksyn tärkeät päivät - tule mukaan!

 • la 22.10. klo 11-12.30 muodostelmajoukkueiden ensi-ilta Tikkurilan Areenalla! Tervetuloa katsomaan alkavan kisakauden koreografioiden ensiesitykset! Tilaisuuteen on kaikilta 16 vuotiailta ja vanhemmilta 5 e sisäänpääsymaksu, jonka voit maksaa ennakkoon täällä. Esiintymisjärjestys on nyt julkaistu täällä.
 • su 23.10. klo 7.30-9.00 syysloman lisämaksullinen vapaaluisteluvuoro aamuvirkuille Tikkurilan Areenalla, ilmoittaudu tästä!
 • marraskuussa Tikkurilan Taitoluisteluklubi on KUUKAUDEN URHEILUSEURA Vantaan kaupunginmuseon urheiluaiheisessa näyttelyssä! Tutustu koko perheen kanssa!
 • to 1.12. seuramme auditoidaan uudelleen Tähtiseuraksi Olympiakomitean ja Suomen Taitoluisteluliiton asiantuntijoiden toimesta
 • koko seuran joulujuhlaa vietetään tiistaina 13.12. Tikkurilan Areenalla klo 17 alkaen. Luistelijamme pienimmästä suurimpaan esiintyvät. Laita jo nyt ajankohta ylös ja muista kutsua kaikki mummit ja kummit katsomoon ihastelemaan jouluisia esityksiä! Juhlaan on vapaa pääsy.Ohjautuvatko viestit roskapostiin?

Jopox-jäsenrekisteristämme lähetetyt sähköpostiviestit ovat seuramme tärkeä viestintäkanava. Olemme saaneet yhteydenottoja, että viestit voivat ohjautua roskapostikansioihin. Pyydämmekin kaikkia jäsenperheitä tarkistamaan roskapostisuodattimien asetukset sillä tavalla, että seuramme viestit pääsisivät läpi. Gmail-osoitteiden kohdalla varmin keino on tallentaa yleisimmät lähettäjäosoitteet omiin Google-yhteystietoihin.

Huomaattehan ystävällisesti myös tarkistaa ja päivittää yhteystietonne Jopox-jäsenrekisteriin kotisivujemme kautta kirjautumalla tai Jopox-pukukoppisovelluksen kautta. Näin viestimme tavoittavat teidät.
Et ole yksin

Teemme yhdessä työtä turvallisen, tasa-arvoisen ja erilaisuutta kunnioittavan yhteisön eteen.

Jos havaitset epäasiallista käytöstä tai häirintää, toimi näin:

Lisää tietoja: etoleyksin.fi

Jos havaitset seuramme toiminnassa mitä tahansa kehitettävää, kerro siitä meille! Toivoisimme, että yhteydenotoista muodostuisi vuorovaikutusta, joten lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen toimisto.ttk@gmail.com.

Lisäksi nuorille luistelijoille tahdomme tarjota oman palautekanavan, jossa luistelija voi kertoa tilanteestaan, ajatuksistaan ja toiveistaan nimettömästi. Luistelija, kerro meille täällä, mitä sinulle kuuluu? Huomaathan, että saamme tietoomme, kuka olet, vain jos itse kirjoitat nimesi viestikenttään.


Pidetään huolta toisistamme!

Kaisa Öfversten, toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com