Tammikuun seuratiedote kertoo keväästä
SeuraJulkaistu: 19.01.2023 10.18

Tammikuun seuratiedote kertoo keväästä


Oikein hyvää vuoden 2023 aloitusta kaikille!


Seuramme tammikuu ja uusi vuosi on ollut täynnä tapahtumia. Viime viikonloppuna järjestimme muodostelmaluistelun kansallisten Mupi -sarjojen 2. kilpailun yhteistyössä EVT:n kanssa. Iso kiitos kuuluu kymmenille vapaehtoisille, jotka teitte kisan järjestämisen mahdolliseksi! Kiitos myös kaikille ke 11.1. koko seuran etävanhempainiltaan osallistuneille.

Niin muodostelmajoukkueemme kuin yksinluistelijamme ovat jo ehtineet kisoihin myös muille paikkakunnille. Yksinluistelijoitamme osallistui kutsukilpailuun Tallinnassa ja SM-sarjojen muodostelmajoukkueemme Ice Infinity & Ice Fantasy valmistautuvat juuri nyt kilpailumatkalle Ranskaan.

Luistelukouluryhmät ovat aloittaneet kevätkauden treenit. Lämmin tervetulotoivotus kaikille uusille luistelukoululaisillemme! Luistelukoululaisia on nyt jopa 115. Muutamia paikkoja joka ryhmästä löytyy kyllä vielä. Lauantaina 21.1. ja tiistaina 24.1. luistelukouluvastaavana tänä keväänä toimiva valmentajamme Anette Aaltonen pitää infotilaisuudet huoltajille jääharjoituksen aikana. Suosittelemme, että jokaisesta perheestä löytyy osallistuja infoihin - ne ovat hyviä tilaisuuksia saada tietoa luistelusta ja esittää harrastukseen liittyviä kysymyksiä.


Keväällä tapahtuu

* ensi viikolla suomalaisilla taitoluistelun ystävillä on hieno mahdollisuus nähdä huippuluistelua tässä ihan lähellä, kun Espoossa MetroAreenalla kilpaillaan Euroopan mestaruuksista 23.-29.1. Kansainväliset kisat ovat elämys koko perheelle. Lippuja EM-kilpailuihin on edelleen myynnissä Ticketmasterissa. Lisätiedot kilpailun nettisivulla!

* 28.-29.1. järjestämme Hiekkaharjun ulkotekojäällä kaikille avoimet ja ilmaiset tapahtumat, Jääriehat, yhteistyössä Kiekko-Vantaa Idän kanssa! Seuramme vastaa lauantaipäivän luistelukoulusta ja makkaramyynnistä, ja luistelijoidemme esityksiä on tiedossa molemmille päiville. Tikkurilan jäähalleissa pyörii tuona viikonloppuna tapahtuma, joten seuraa tarkasti erikoisaikataulua. Lue Jääriehasta lisää tällä.

* Tiksi IceClub 2023 - perinteinen muodostelmaluistelun kutsukilpailumme järjestetään 11.-12.2. ja sunnuntaina siihen yhdistyy myös pääkaupunkiseudun seurojen yhteinen, pienten yksinluistelijoiden Minit Cup -osakilpailu. Kisasivut löytyvät Tiksi IceClubiin täältä ja Minit Cupiin täältä! Tervetuloa mukaan niin kisakatsomoon huikeaan tunnelmaan kuin "backstagelle" kisatalkoisiin!

* 25.3.2023 järjestämme yksinluistelun A-silmujen finaalit Tikkurilan Areenalla

*31.3-1.4.2023 järjestettävän kevätnäytöksemme nimi on Kätyrit jäällä! Projektin etenemisestä saat tietoa näytöksen omalla sivulla!Kevätnäytöksen lipunmyynti

Tahtoisitko ostaa kevätnäytökseemme "Kätyrit jäällä" hienoja, painettuja ennakkolippuja hintaan 14 euroa/kappale? Seuraavat ajankohdat, jolloin kevätnäytöslippuja voi tilittää tai ostaa, ovat seuraavat:

  • ti 24.1. klo 14.30-16.30 harjoitusjäähallin aula /Camilla
  • ke 25.1. klo 14-15 seuran neukkari /Kaisa
  • pe 3.2. klo 14-16 seuran neukkari /Kaisa

Seuran neukkari sijaitsee aulassa, Areenan koppikäytävän puolivälissä, puolapuiden kohdalla.

Maksutapoina käyvät kortti, MobilePay ja käteinen (mielellään tasaraha)

Huomaathan, että ennakkolippuja tullaan jakamaan aktiivisille harrasteryhmille helmikuussa myytäväksi. Paperilippujen loppuessa ennakkolipunmyynti siirtyy sähköiseen lippukauppaan, jolloin lipun hinta on 15 euroa/kappale, eli yhden euron kalliimpi.


Tule sponsoriksi 2023!

Tikkurilan Taitoluisteluklubi etsii sponsoreita vuodelle 2023. Olisiko sinulla itselläsi tai olisiko tiedossasi sopiva yritys?

Voit tutustua neljään erilaiseen sponsoripakettiimme täällä. Vuoden mittaisen yhteistyön hinnat vaihtelevat 290 - 2000 euron välillä. Sisällöt vaihtelevat sen mukaan, sisältyykö hintaan somenäkyvyyttä tai tapahtumanäkyvyyttä. Sponsoriksi voi lähteä täällä! Lisäksi yhteistyön mallit ovat räätälöitävissä sponsorin toiveiden mukaisesti.

Tähän mennessä sponsorisopimuksen vuodelle 2023 ovat tehneet Lapti, KultaHelmi ja nyt uusimpana KerabitPro Oy! Tervetuloa mukaan!


TTK:n jäsenperheille etuja lääkärikeskus Mehiläisen palveluista

Tiesitkö, että seuramme jäsenenä voit saada lääkärikeskus Mehiläiseltä etuja? Jokainen perheenjäsen kannattaa nyt saman tien rekisteröidä Mehiläisen OmaUrheilu -käyttäjäksi.

Urheilu Mehiläisen edut saat käyttöösi rekisteröitymällä täällä ja käyttämällä salasanaa mehurheilu.

Rekisteröitymällä tuet seuraamme, sillä Mehiläinen tukee seuramme toimintaan sitä enemmän, mitä useammat Mehiläisessä käyvät jäsenemme ovat aktivoineet Oma Mehiläisen OmaUrheilun. Rekisteröitymiseen kuluu noin 5 minuuttia aikaa. Isot kiitokset panoksestasi!


Suosittele harrasteryhmiä ja voit osallistua arvontaan!

Tikkurilan Taitoluisteluklubin harrasteryhmissä liikutaan luistimilla ihan jokaiselle sopivalla tavalla tavoitteellisesti, pilke silmäkulmassa. Harjoittelu harrasteryhmässä on askeleen verran tavoitteellisempaa, kuin luistelukoulussa, ja jokainen saa kehittyä omalla tahdillaan. Tunnetko henkilön - lapsen, nuoren tai aikuisen - jonka elämään luisteluharrastus voisi tuoda sopivasti iloa ja liikettä? Tutustu hänen kanssaan harrasteryhmiin täällä ja kutsu hänet kokeilemaan! Yksi kokeilukerta ryhmää kohti on veloitukseton.

Kun uusi luistelija on tullut seuramme jäseneksi harrasteryhmään, voit halutessasi osallistua arvontaan! Voit voittaa 100 euron lahjakortin, kun täytät tietosi tänne.


Onnistumisia tammikuun aloitukseen kaikille toivottaen

Kaisa Öfversten, toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com


Tiksi IceClub 2023