Huhtikuun seuratiedote
SeuraJulkaistu: 12.04.2023 06.48

Huhtikuun seuratiedote

Tervehdys koko seuralle!

Kevät on täällä ja tuntuu hyvältä pysähtyä hetkeksi kevätaurinkoon. Ota hetki aikaa ja palaa vaikka vielä hetkeksi upeasti onnistuneen Käyrit jäällä -näytöksen tunnelmiin kuvia katselemalla. Sitten onkin aika taas ahertaa harjoitusten ja uuden kauden suunnitelmien parissa - taitoluistelua kun käytännössä treenataan ympäri vuoden.

Seurassamme on tällä viikolla aloittanut kymmeniä uusia muodostelmaluistelijoita, jotka ovat hakeneet ja saaneet paikan seuramme upeista joukkueista. Toivotetaan heidät perheineen lämpimästi tervetulleiksi! Hienoa, kun te kaikki - niin uudet kuin jo mukana olevat - olette valinneet seuraksi meidät!

Ensi kauden aikatauluja jo kovasti kysellään. Ne pääsevät eteenpäin niin nopeasti, kun vain saamme sopimukset jäävuoroista valmiiksi. Tiedotamme suunnitelmista mahdollisimman pian. Hyvä suunnittelu on toimivan kokonaisuuden perusta. Suosittelemmekin teille kaikille aktiivista osallistumista kevään vanhempainiltoihin ja ryhmien & joukkueiden toiminnan suunnitteluun. Rakennetaan uutta kautta yhdessä!Kätyrit jäällä -näytöksen tunnelmia

Lauantaina 1.4. järjestetty kevätnäytös kuuluu ehdottomasti TTK:n kauden 2022-2023 onnistumisiin. Onnistuimme luomaan innostusta ja pöhinää - ainutlaatuista yhteenkuuluvuuden ja yhdessä luomisen henkeä, joka koronan takia tuntui menneen hukkaan. Olemme saaneet valtavasti kiitoksia ja kehuja, ihan jokaisesta osa-alueesta. Vielä suuret kiitokset kaikille näytöksen onnistumisen mahdollistaneille: valmentajille, vapaaehtoisille ja tukijoille.

Tässä linkkejä taitavien yhteistyökumppaniemme ottamiin kuviin:

Tuula Koimäki

SJ Photos

Kätyrit jäällä -esityskerrat videoitiin ja otoksista tullaan tekemään tallenne. Seuraattehan tiedottamista, milloin tallenne on hankittavissa.

Tällä lomakkeella voit antaa meille ruusuja tai risuja kevätnäytöksestä.Jatkoryhmien kokeilukerta sunnuntaina 16.4. klo 9.30

Jatkoryhmien kokeilukerta sunnuntaina 16.4. klo 9.30

Kevään 2023 luistelukoulumme viimeisiä kertoja pidetään nyt huhtikuussa. Jos luistelu on tuntunut mieleiseltä liikuntaharrastukselta, suosittelemme osallistumista jatkoryhmiemme kokeilukerralle Tikkurilan harjoitusjäähallissa sunnuntaina 16.4. klo 9.30-10.20! Kokeilukerta on kaikille lapsille ja nuorille avoin, ja mukaan voi tulla myös seuramme ulkopuolelta.

Kokeilun jälkeen valmentajamme lähettävät sähköpostilla suosituksensa luistelijalle sopivasta ryhmästä kaudelle 2023-2024.

Suuntaa-antavat syntymävuodet ryhmien luistelijoille ovat:

  • Timantit 2018-2020
  • Muokka-Tähdet 2017-2015
  • Mini ShowSkate 2016-2014
  • Taiturit 2013 ja aiemmin

Ilmoittaudu mukaan kokeilukerralle täällä!Kakkutukku -tuotteilla tukea seuralle


Huhtikuun kampanjaksi olemme valinneet kaikille tutut Kakkutukun herkut, näkkärit ja välipalapatukat. Osallistu tilaamalla vaikka vappuherkut täällä tai perustamalla oman verkkokauppasi omalle lähipiirillesi täällä.

Kampanja on käynnissä keskiviikkoon 19.4. asti ja laskut tuotteista lähetetään annettuihin sähköpostiosoitteisiin. Tuotteet ovat noudettavissa koko seuran kevätjuhlasta Peltolan koululta to 27.4. klo 17 alkaen.

Nyt tilaamaan!Koko seuran kevätjuhla + seuran kokous torstaina 27.4.


Kaikki seuramme luistelijat ja perheet, olette lämpimästi tervetulleita viettämään yhdessä keväistä juhlaa torstaina 27.4. Peltolan koululle. Ohjelma alkaa klo 18.15.

Juhlassa on esityksiä ja niin kauden menestyjät kuin tsempparit saavat palkinnot.

Paikalle kannattaa tulla ajoissa, sillä ennen ohjelman alkua, noin klo 17 alkaen avaamme varustekirppiksen, jolle voit tuoda omia harjoitusvarusteitasi myyntiin ja tehdä itse löytöjä. Voit myös noutaa Kakkutukku-tilauksesi.

Seura tarjoaa juhlassa kahvia, teetä ja mehua.

Virallinen seuran ylimääräinen kokous järjestetään juhlan päätteeksi klo 19.30 alkaen. Kokouskutsu on toimitettu sähköpostilla kaikkiin perheisiin 12.4.

Tervetuloa seuran yhteiseen iltaan!!Etsitään: seuran termoskannut

Kevään tapahtumien välissä on Areenalla sijaitsevasta neukkarista kadonnut useampi iso pumpputermoskannu. Jos sinulla on niiden liikkeistä havaintoja tai tietoa niiden tämän hetken sijainnista, olethan pikaisesti yhteydessä toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com / 050 5224064. Yhdellä termoskannulla emme valitettavasti kevätjuhlassa pärjää.Turnausviikonloppu 22.-23.4.

Jääkiekkoturnaus aiheuttaa paljon muutoksia aikatauluihimme la-su 22.-23.4. Seuraathan oman ryhmäsi kalenteria / viestejä muutoksista aktiivisesti!Jäsenmaksujen ja kausimaksujen laskutus

Ainoastaan luistelukoululaisten harjoitukset päättyvät huhtikuun loppuun. Harrasteluistelijoiden kausi jatkuu toukokuun loppuun asti erikoisaikataulun mukaisesti.

Seuramme uusi toimintakausi alkaa 1.5. ja kaikilta toiminnassamme toukokuussa mukana olevilta laskutetaan uuden toimintakauden jäsenmaksu 30 euroa toukokuun kausimaksulaskun yhteydessä.

Ryhmästä riippuen kausimaksu jaetaan 10-11 kuukausierään. Jos olet kiinnostunut maksamaan koko kauden kausimaksuerät kerralla toukokuussa, ole yhteydessä huhtikuun aikana osoitteella toimisto.ttk@gmail.com.Sparrausta huipuilta

Taitoluistelussa voi kehittyä tehokkaasti mallia ottamalla ja toisten kanssa sparraamalla. Yksinluistelijamme K1-ryhmässä saavat huhtikuussa treeneihin vetoapua, kun maajoukkuetason luistelijat Makar Suntsev ja Fanny Lindfors osallistuvat seuramme treeneihin huhtikuussa - heidän kotijäähallistaan kun jo sulatettiin jäät.

Toukokuussa muodostelmavalmentajamme ja heidän valitsemansa 4 SM-tasojoukkueiden luistelijaa osallistuvat Suomen Taitoluisteluliiton järjestämälle Excellence Campille. Myös heille tämä on mainio mahdollisuus päästä sparraamaan toisten taitavien valmentajien ja luistelijoiden kanssa.


Täällä hallinnon puolella huhti-toukokuussa painavat päälle tilinpäätösvalmistelut sekä uuteen kauteen liittyvät asiat, kuten tilavaraukset, järjestelmäpäivitykset ja koulutukset. Pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihin, mutta olen pahoillani jo näin etukäteen viivettä vastauksissa.

Luistavia harjoituksia kaikille toivottaen

Kaisa Öfversten, toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com


ps. Klikkaa itsesi TTK:n Kakkutukkuun tästä!